Vabb hemma med liten sjukling idag – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Vabb hemma med liten sjukling idag

Igår ringde dom från förskolan och sa att Elsa hade feber. Jag tyckte att hon verkade ovanligt trött på morgonen, men hon lekte som vanligt och hade ingen feber så hon fick gå till förskolan. Väl hemma igår var hon ändå rätt pigg. Inatt har vi knappt sovit nånting. Jag undrar om hon har ont i halsen eller öronen. Jag har varit förkyld länge och har lite ont i öronen. Jag hoppas att det här är något som går över fort för lilla Elsa.

Nu på morgonkvisten var hon piggare och vi fick frukost hemma hos Angelica. Annika sov över efter gårdagens otroligt lyckade inspelning så det blev en gemensam mysig frukost. Nu har jag bäddat ner Elsa i soffan under en filt med sin padda.
elsa_vabbLilla monklin.
elsa_mosterPå väg till frukosten. Ny pyjamas som jag vill köpa likadan som matchar.
braidandblow_3Igår var vi på Braid & Blow igår och fixade håret. Det blev en bohemisk frisyr med fiskbensfläta. Hur fint?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  Hej! Ska snart ut och flyga med min lilla tjej för första gången och har dä tänkt att det vore superbra med ett sånt fodral till ipaden som Elsa har där på bilden! Vilket märke är det och är du nöjd med det? Tack för en fantastisk blogg och podd förresten! 🙂

 2. Anne

  Hoppas ni kryar på er snart! Jag kapar ditt kommentarsfält med en fråga om det är OK? Ni är ju småbarnsföräldrar. En bra penna att märka kläder med som har fin spets. Kan du el ngn annan ge ett tips. Tänkte bara sätta initialer på lapp bak i ngra plagg! Mycket tacksam för hjäkp hittar inget som funkar!

  1. Mia

   Om du tänkt sälja tex ytterkläder vidare Bör du inte märka med penna, köp lappar hos tex Filur. De går att pilla bort.

Annons