Jessica Lagergrens

Ut med båten som förr!

I helgen som kommer ska det bli sommarvärme igen och strålande sol. Ibbe hörde av sig till mig och frågade om jag ville följa med honom och tjejerna ut med båten. Det ska bli så mysigt! Jag har inte varit ute med båten på hela sommaren så att få åka iväg som förut (även om det inte är som förut) ska bli väldigt härligt. Elsa är väldigt glad över att vi ska åka allihopa och påpekade att det inte kändes som vanligt i somras när dom var ute med båten utan mig.

Jag är så glad att min och Ibbes relation fungerar så bra nu. Jag har sagt förut att vår kommunikation aldrig har varit bättre sen vi separerade, men nedan kommer en sms-konversation som vi hade om Elsas gympapåse och vad den ska innehålla. Där ser man rätt tydligt att vi ganska ofta verkar prata två helt olika språk. Han var nog mer frustrerad än jag i vår konversation som blev en ren missuppfattning, haha.

Det löste sig till slut iallafall och Elsa fick med sig både kläder och handduk till idrotten.

Sommaren 2018. Vi har så många fina minnen från våra båtsemestrar. Båten var faktiskt det stället där jag och Ibbe fungerade bäst ihop när det kommer till kommunikation. Kanske är det för att det är en liten yta och att man behöver vara väldigt tydlig i sin kommunikation när man ska lägga till. Våra roller på båten var väldigt tydliga och därför blev det aldrig något som helst tjafs om något när vi var där.

Varma varma sommaren 2018. Vi gjorde en pool åt Elsa på fördäck för att hon skulle kunna svalka sig.

Elsa i gamla båten 2017. Tänk att hon har varit såhär liten.

På nya båten sommaren 2020. En av många fantastiska kvällar den sommaren.

Också sommaren 2020. Bonnie fick hänga med överallt i sin babybjörn. Älskar att det ser ut som Ibbe har snott ett testexemplar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Ja, jag tolkar det som att Jessica packade med handduk när det var hennes tur att packa gympakläder. Som att hon vill beskriva för Ibbe vad hon packade med. Men nu finns det ingen handduk i, utan det behöver han packa.

 2. Lina

  Jag tolkar det som att Jessica packade ner en handduk till Elsa den gången hon packade gympapåsen, men nu när det är Ibbes tur att packa så finns det ingen handduk i påsen, så han behöver packa den. 🙂

  1. Anna

   AHA! Gud jag har läst konversationen flera ggr men inte fattat, men din förklaring känns ju rimlig! Tack för detta 😁.

 3. Marie

  Haha som övriga som kommenterat jag förstår inte hur du menar? Kan du inte förklara hur du menar?😂 har läst flera ggr men förstår ändå inte 😂❤️❤️

 4. Linn

  Härliga bilder från båten. Hihi, jag förstår att Ibbe inte förstår vad du menar. Sorry, men du är väldigt otydlig i smsen 😉

 5. Hanna

  Håller med Ibbe också haha. Du skrev ju i början att handduken var med. Han till och med frågade och du svarade ja 😅😂

 6. Sara

  Haha men jag måste hålla med Ibbe här 😂 Jag tolkade det som att handduken först var med, men sen var den inte det längre 😆

 7. Johanna

  Jag blir så glad av att läsa när familjer fortsätter vara familj även fast man inte är ett kärlekspar eller lever ihop! Så fint för barnen! Vet att det inte är möjligt för alla men blir så glad av att läsa ett sånt här inlägg! Heja er!