Uppkörning bokad! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Uppkörning bokad!

Nu är det gasen i botten som gäller, bokstavligt talat. Jag har precis kommit hem från min körlektion som gick toppen. Jag behöver få in ett självförtroende i körningen som såklart inte bara kommer efter några körningar. Det är ändå 5 år sen jag tog en intensivkurs och även om det känns som att cykla så är det lite läskigt att “ta för sig i trafiken” som min körskolelärare säger att jag behöver göra. Jag bromsar gärna in lite extra innan cirkulationsplats för att inte riskera något. Bra såklart, men man får inte vara för försiktig. Då uppfattas man som osäker i trafiken vilket inte är så bra.

Nu har jag avsatt en hel månad av min tid för bara körkortet vilket känns så bra. Jag har kommit igång med teorin och nu är det bara nöta, nöta och nöta. Uppkörningen är bokad och nu finns ingen återvändo! Spännande, läskigt och så viktigt för mig! Är det någon av er som också håller på att ta körkort i detta nu?

Min målbild är att jag sitter i bilen med Elsa & lillasyster, bara vi tre – och jag kan köra var som helst. Den känslan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Jag har uppkörning imorgon och är såå nervös! Jag vet att jag kan, men åh denna nervositet känns jobbig😣

 2. Tova

  Jag hade uppkörning idag och jag klarade det 😀🚗. Jag tror/hoppas att det kommer gå super bra för dig med. Lycka till!

 3. Emma

  Grymt det kommer gå toppen. Du tar det på första! Det gör jag också, snart så! Heja oss ✌️

 4. fanny s

  Lycka till!!!! Jag tog mitt körkort tre veckor innan lillasyster föddes. Det går ej att beskriva den känslan av frihet, stolthet och lycka!!! Det var mitt tredje barn och jag kände att det var min sista chans att fixa det där körkortet. Idag är lillasyster tre år och jag kan fortfarande slås av hur tacksam jag är att jag klarade uppkörningen haha! Min man tycker att jag är knäpp som inte har kommit över min extas än, men jag har alltid sett mig som en person som aaaaldrig kommer att klara av att ta körkort, så är fortfarande löjligt stolt över mig själv 😉

 5. Ida

  Åh, känner igen känslan. Jag är 31 år, har två kids på 3 och 5 och tog mitt körkort för en månad sedan, 11 år efter min intensivkurs 🙈sååå skönt! Kämpa på!

 6. Sandra

  Heja dig! Håller tummarna för att du klarar det.
  I år är det 10 år sedan jag tog körkort och jag känner mig fortfarande väldigt osäker ibland. Upplever ofta andra trafikanter som hetsiga och stressande vilket gör mig nervös. Känner mig konstigt nog tuffare när jag är ensam i bilen än när någon är med.

 7. H

  Jag tog mitt körkort när jag var 28 och tog ledig från jobbet & körde väldigt intensivt & pluggade järnet! Nu eller aldrig var min tanke, enda tänkbara var att ta det där jäkla körkortet!

  Jag är så stolt att jag klarade det! & det kommer du också att göra. Du är målmedveten & har en fantastisk målbild. Heja dig Jessica! Lycka till🍀

 8. Ina

  Heja heja! Det kommer säkert gå bra. Det är skönt att ha körkort så man KAN köra om man vill, eller måste för den delen. Kram

 9. maria

  Lycka till med körkortet. Jag tog mitt när mina barn var små, de är ju vuxna nu, vilken underbar frihetskänsla det var att kunna köra iväg själv med dem.

  Maria i Skåne

Annons