Ultraljud av Bonnies lilla hjärta – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Ultraljud av Bonnies lilla hjärta

Imorse stack jag och Bonnie iväg tidigt till Karolinska och deras avdelning för små hjärtan. Det var en ganska svettig bilresa för en som inte haft körkort med än 4 månader. Mycket trafik men jag var ute i väldigt god tid. Dock fick jag leta parkering riktigt länge så jag hann få upp en puls. Jag ville inte missa vår tid. Men vi hann! Och vilken härlig personal. Så otroligt gulliga båda två som undersökte Bonnies hjärta.

Hela ultraljudsundersökningen tog ungefär 30 minuter. De var så noggranna och förklarade hela tiden vad de gjorde. Jag kände mig trygg och lugn i deras närvaro. Hennes hjärta är helt friskt! Så skönt att få det helt uträtt. Dom sa också ganska direkt att hjärtsjuka barn inte brukar ha den energin som Bonnie hade, eller vara så runda och goa som hon är. En frisk och välmående bebis helt enkelt, så skönt! Elsa som har en ledig dag är med Ibbe på jobbet hela dagen. Hon var överlycklig över att få följa med dit!

Så stark! Hennes babygym kommer från SkipHop. hon har börjat få tag på figurerna som hänger i gymmet till hennes stora glädje.

Nu ligger hon och vilar i vagnen efter morgonens äventyr. Om en stund ska jag bege mig ut på en lång promenad med något härligt i mina EarBuds.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.