Jessica Lagergrens

TVILLINGPODDEN på vägarna igen!

Nu är min bil äntligen med logga! Angelicas lilla elbil stripade vi men hon kunde inte ha kvar den bilen pga ingen laddstolpe. Nu när jag leasar min Ford Puma bestämde jag mig för att ge den vår logga! Jag tycker att det blev supersnyggt! När Angelica åkte runt med sin bil märkte vi en enorm ökning i antal lyssningar av TVILLINGPODDEN varje månad så någon skillnad gör det nog att göra reklam genom att ha loggan på bilen!

Det var min fina kollega Linneas Skafferis man som kom förbi och satte dit loggan! Han har ett eget företag i Sala som heter Dekalbolaget. När både jag och Linnea bloggade här hos Loppi brukade hennes man Sebastian trycka upp olika roliga saker med Loppis logga på. Tidigare har jag beställt en grym reflexjacka med Tvillingpoddens logga på! Jag vill bara på att tacka för ert fina stöd här inne. Tack för att ni gör er hörda! Det betyder mycket.

Tvillingpodden av och med Jessica och Angelica Lagergren.

Jag tror inte det tog mer än 15 min att göra klart bilen!

Jag har loggan på alla sidor av bilen!

Tusen tack för hjälpen Sebastian!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Har du kollat med leasingbolaget om det är OK att sätta logga på bilen så det inte blir åverkan när man tar bort den vid återlämning? 🙂 (Bara en tanke i all välmening. Har själv fått betala massa kostnader på sånt som räknas som åverkan på bilen när jag leasade och det är såååå tråkiga pengar, haha!)