Jessica Lagergrens

Tvillingpodden – nytt avsnitt

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Jag och Angelica pratar bland annat om hur det är att träffa gamla ”ex” helt oväntat, om vuxna män som pruttar i badkaret – utan att ursäkta sig och om mat som är så god att man stönar högt. Vi pratar även om sporter/fritidsaktiviteter och Angelica spårar ur när hon kommer på varför vi aldrig har fastnat för någon speciell sport. Hoppas att ni vill lyssna! Jag skulle även bli SÅ glad om ni ville nominera Tvillingpodden till Finest Awards. Det är SISTA dagen idag som man kan nominera. Om ni redan har nominerat så går det att nominera även idag, så gör gärna det om ni gillar podden, det skulle betyda så himla mycket för oss. Ni får såklart nominera min blogg också om ni tycker att den förtjänar att bli nominerad. Nominera till Finest Awards här. Ni hittar veckans avsnitt och alla andra avsnitt av Tvillingpodden i appen podcaster och på tvillingpodden.se.
Tvillingpodden avsnitt 65

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Hej! Jag älskar er podd och lyssnar slaviskt varje vecka. Har tom börjat lyssna på gamla avsnitt när jag är ute och promenerar med barnvagnen. Jag har ett önskemål: skulle vara jätteroligt om ni bjöd in en gäst och pratade om igångsättning. Blev själv igångsatt då jag gick 14 dagar över tiden och skulle därför vara jätteintressant och höra någon annans berättelse. Skulle också önska att ni pratade mer om hur man mår, både fysiskt och psykiskt, efter en förlossning. Tycker alltid man hör ”och sen va bebisen ute och vi åkte hem 5min senare och allt va tippetoppen ” och så var det inte alls för mig. Blev ganska överraskad över hur ont man hade även efter förlossningen, problem med bajseriet, stygn som skaver osv..
  Tack för en superpodd!

 2. Nathalie

  Hej!
  Jag har en idé till Tvillingarna testar 😀 Att prova leva bodybuiding-liv en dag! Jag har själv tävlat i bodyfitness två ggr och skulle ni vilja ha några tips eller tankar/ideer så hjälper jag er gärna!:D

 3. Carro

  Men alltså! Ni 2

  Jag är mamma ledig och promenerar mycket och älskar då att lyssna på poddar. Har lyssnat mycket på fredagspodden och liknande men sen blev jag tipsad om er podd. Vill bara lyssna hela tiden Stackars mina barn! Nej, men har två små knoddar och skönt att lyssna på vuxna istället för barnprat hela tiden Har kommit halvvägs och älskar er! Ingen podd är bra nog i jämförelse!

  Vet inte varför jag kommenterar här men vill mest bara att ni ska veta att ni är helt fantastiska! & tack för att ni delar med er av er själva och ger mig goa skratt!!

  Puss på er!