Jessica Lagergrens

Tvillingpodden <3 Ihop Med Josefin

Jag och Angelica gästade nyligen Josefin Craaford och Quetzala Blancos podcast ”Ihop Med Josefin” och pratade om relationer. Nu finns det avsnittet ute! Ni hittar det här. Det var superkul att vara gäster i en annan podd och det är gärna något jag gör mer av i framtiden. En jätterolig del i upplägget av deras podcast är att de lyfter upp lyssnarnas relationsproblem och kommer med tips och råd. Jag tänker att vi ska göra något liknande inför nästa år i Tvillingpodden men då ett ”Veckans problem” från en lyssnare som kan handla om vad som helst, högt eller lågt. Det behöver inte vara relationsproblem utan kan vara vilket problem som helst och så kommer vi med tips.

I veckans avsnitt av Tvillingpodden som också finns ute nu pratar vi mycket om året som har gått. Vad som har uppnåtts och vad som har gått åt helvete. Jag satte upp tydliga och konkreta mål för 2016 och de betar vi av i veckans avsnitt. Vi pratar även om våra förhoppningar för 2017 och har bestämt oss för att sätta upp gemensamma mål för vårt företag, som vi ska sätta upp på väggen på kontoret. Vi pratar även om en man som Angelica träffade för x antal år sen i Amsterdam. Hon kallar honom ”Mr pleasureman”. Varför? Lyssna på avsnittet så förstår ni! Ni hittar veckans avsnitt av Tvillingpodden på tvillingpodden.se och i appen podcaster. Hoppas att ni vill lyssna och att ni hänger med oss in i 2017.
ihopmedjosefin

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Jag har inte lyssnat såå länge på podden men tycker ni är superhärliga. Brukar lyssna på ett avsnitt när jag är ute springer.
    Problemet är alltid ifall jag ska lyssna på det nya eller lyssna om. Har endast kommit till avsnitt 40 typ. Så hinner ju inte ikapp..
    Men det är ju ett positivt problem 😂