Jessica Lagergrens

Två snabba vändor!

Vår altan på baksidan har ganska länge sett ut som en mindre soptipp. Det var så mycket kläder som rensades ut när jag försökte få iordning i lekrummet där vi förvarat 23 icke upp-packade kartonger sen flytten för ett år sen. Alla säckar med kläder skänktes och alla trasiga leksaker och mängder av wellpapp tog plats på släpet jag hyrde idag från tidig morgon. När jag var på väg hem från tippen ringde jag mamma som hade massor av saker att slänga så det var bara att svänga förbi henne och köra en vända till.

Det är en så befriande känsla att inte vara rädd för att köra med släp. Jag är ingen hejare på att backa, men det är lätt att lösa det. Om du hamnar i en situation som kräver att du backar med släpet och du inte klarar det kan du alltid koppla bort släpet, vända bilen och dra släpet till bilen igen. Så har jag gjort många gånger och det är inga problem alls! Nu ska jag hämta hem barnen och ta fredag. Jag är helt slut i kroppen efter allt flängande idag men det är den bästa sortens trötthet tycker jag! Hoppas du har en fin fredag!

Jag passade också på att hämta ett jättefint skåp som jag köpte på second hand för längesen men som har förvarats hos Acko. Jag ska måla väggen i barnrummet duvblå och skåpet i samma kulör!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Jag har kört släp dagligen på jobbet sen 2012. Oftast när det blir fel, är det bättre att köra rakt fram så man står rakt o börja om, ha god marginal -kör hellre fram lite längre än nödvändigt och ta det lugnt! Du ser snabbt på vilket håll släpet vänder och så gör du små rörelser! Men håller med, det värsta som kan hända är att man får koppla av. Inte optimalt när det är fullt, haha! Men det går, bra kämpar Jessica!!

  2. Stina

    Heja dig! Jag önskar att jag var bättre på att köra med släp men jag får ingen övning. Vi har ett eget släp men det räknas som tungt så jag gärningen köra det (min man har BE körkort så han får), men eftersom vi har eget använder vi ju det hela tiden, så jag får ju aldrig träning i att köra släp 😆