Jessica Lagergrens

Toastmaster på John & Johans bröllop

I helgen var jag och Angelica äntligen på John & Johans (Pappapappadotter) bröllop! En helg de har planerat och sett fram emot i två år. På grund av pandemin var de tvungna att skjuta fram bröllopet. Nu blev det äntligen av! Och vilket bröllop det blev! Det var fest i dagarna tre på fina Näsby slott. På fredagen var vi inbjudna på middag med de närmaste och familjen. En så fin idé att låta familjerna samlas sådär dagen innan. Jag och Angelica fick Peter och Martin som bordsherrar. Barndomsvänner och best mans till John & Johan. Fantastiskt roliga killar!

Jag och Angelica var toastmasters under lördagens bröllop och det är bland det roligaste jag gjort. John och Johan var så nöjda med oss och det var det absolut viktigaste. Vi träffade John & Johan första gången på en kryssning i Medelhavet 2016. Det sa klick direkt och både John & Johan är två av de mest kärleksfulla människorna jag känner. Så glad att få vara en del av deras stora dag – och liv! Länge leve kärleken!

Temat blev kryssning! Jag tror vi närmar oss slutet av middagen på den här bilden och både jag och Angelica bytte ut klackarna mot sneakers.

Peter, Angelica, jag och Martin! Två skåningar & ett tvillingpar som matchade varandra dagen till ära!

Världens finaste Johan & John. Så tacksam och glad över att få dela den här helgen med er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.