Tjejkväll med extra allt – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Tjejkväll med extra allt

Igår var jag hemma hos Elin på tjejkväll med Mella och Emelie (som var med när Bonnie föddes). Vi kom dit redan vid 16 och drack bubbel samtidigt som vi bubblade i deras utespa. Ljuvligt! Vi pratade, skrattade och pratade lite till. Sen spelade vi tv-spel, åt trerättersmiddag och tog en vända med ett sällskapsspel. Helt plötsligt hade klockan passerat 02 och det var dags att röra sig hemåt. Idag är jag inte pigg vill jag lova men jag fick en ordentlig sovmorgon.

Hela lilla familjen har precis varit ute på en runda i skogen. Jag älskar skogen och mår alltid så himla bra av naturen. Det är något visst med skogen och lugnet man känner där. Jag letade lite svamp men hittade bara 5 små höstkantareller. Jag vill åka till mammas svampställe innan svampsäsongen är över!

Jag och Ibbe har börjat rensa lite smått och tänker att vi vill flytta med så lite saker som möjligt till nya huset.En stor påse fyller vi med saker till kvinnojouren och en annan med saker som ska skänkas till en loppis här i Åkersberga. Lite större saker, som möbler, ska jag försöka sälja. Vi gör oss av med alla “kan vara bra att ha saker”. Som en liten tång man rensar bort fiskben med. Hur många gånger har man gjort det? Typiskt sånt köksredskap som bara ligger och tar plats och energi.

Hela lilla familjen! Inte helt lätt att få till en bild på alla fyra.

Gosmusen och jag matchar!

Vi har skogen precis utanför dörren där vi bor nu.

Blåbärstunga!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jessicalagergren

      Det va bruschetta + bressola(stavning?) med pinjenötter. Sen härlig pastasallad till huvudrätt och kärleksmums till efterrätt! 😀 Kram J

  1. Maria

    Haha det är kanske en sjukt onödig sak att ha om man inte ärväldigt duktig och detaljerad i köket. Min man använder vår sån varje gång vi köper en hel fisk 🙂