Tillväxtultraljud – så stor är hon nu! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Tillväxtultraljud – så stor är hon nu!

Idag har jag varit på tillväxtultraljud med lillasyster. Man ville kolla hur stor hon är nu och hur stor hon beräknas vid födelsen. Jag hade bestämt mig för att åka in på ultraljudet ensam, men först hade jag en körning med min handledare och vän Miriam. När hon erbjöd sig att följa med som stöd och sa att det är ett bra tillfälle för mig att öva på att köra i stan kände jag mig så lättad. För mig har inte ultraljud varit förknippat med något superkul som det ju borde vara. Ni som följt mig sen graviditeten med Elsa vet varför.

Det gick hur bra som helst att köra till stan, i stan och sen ut från stan och hem igen. Jag känner mig så trygg med Miriam som handledare som är otroligt pedagogisk. Jag ska fundera ut en riktigt bra present till henne när jag har tagit körkortet. Hon är värd det bästa! Ikväll är det kval i Eurovision, någon som ska titta? Jag vill verkligen se Johns nummer igen och tror att han har stor chans att ta hem alltihopa!

Hur som helst, Lillasyster beräknas nu väga cirka 1800 gram och när hon föds kommer hon förmodligen väga som Elsa som vägde 3680 gram. Allt såg normalt ut och hon är varken stor eller liten. Skönt och som förväntat om du frågar mig.

Foto: Olivia Age

Lillasysters profil med en hand uppe vid munnen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Hej,

  Men så fin bild! Och Grattis. Brukade följa dig förr på instagram (mittialltvitt) men tog bort min insta för cirka 1 1/2 år sen ☺️

  Hoppas allt kommer att gå bra 👶🏼
  Och Grattis återigen.

  Mvh Julia

Annons