Tillbaka till rutinerna igen – älskare! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Tillbaka till rutinerna igen – älskare!

Nu är vi inne i rutinerna igen och det känns så skönt. Även om det tar emot lite att gå upp när klockan ringer strax efter 06 så är det skönt att “ta tag i dagen” så att säga. Dagarna blir ju trots allt så mycket längre när man går upp tidigt på morgonen även om det har varit skönt för hela familjen med långa sovmornar under lovet. Det tar nog ett tag för barnen att ställa om helt men det var ändå två pigga barn jag hämtade igår på förskolan vid 15.

Idag har vi halvdag på kontoret med admin-jobb och sen ska vi göra några samarbeten efter lunch. Jag tycker om rutiner och när saker är samma, samma hela tiden. En trygghetsknarkande person helt enkelt. Jag har lite svårt för förändringar och tycker fortfarande att det är jobbigt att Angelica har tagit ett halvtidsjobb på Danderyds sjukhus. På fredag börjar jag min floristutbildning och det är en förändring jag ser fram emot. Det blir en fin vecka, det känner jag på mig!

Igår var det sol och nu ser jag att solen tittar fram här genom kontorsfönstret igen! Tänk att man kan bli så glad för solens strålar.

En av världens bästa kollegor, Annika Norman!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.