Tillåta sig själv att känna! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Tillåta sig själv att känna!

Idag vaknade jag och kände en klump i magen. Jag har haft en period där jag har mått lite bättre där allt har löst sig med försäljning och nytt boende. Även om det är tungt så är det skönt att saker och ting löste sig på allra bästa sätt just nu. Men jag behöver såklart tillåta mig själv att känna men vill inte heller gräva ner mig. Jag är expert på att trycka undan dåliga känslor och bara köra på. Jag förstår ju att det inte går i all evighet.

Det bästa tipset jag har till mig själv och andra är ändå att tänka framåt. Det blir bättre. Det måste bli bättre. Det kan vara skönt att vila i den tanken när man har en period när man mår sämre. Mitt mående går verkligen upp och ner just nu och det är inte så konstigt. Jag försöker att tänka att morgondagen förmodligen inte kommer att kännas som idag. Det ger iallafall mig någon form av sinnesro.

“Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.”

Tar en dag i taget. Ibland en minut i taget.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Didi

  Nej men usch jag har missat att ni ska skilja er!! Vad tråkigt måste jag faktiskt säga. Ni har verkligen varit så fina tycker jag. Men som allt så har det mesta ett slut och med tanke på all er terapi så hoppas jag att ni fått bra verktyg och nycklar för att kunna skilja er på bästa sätt för både er och barnens skull. En stoooor kram till dig finaste!

  1. Maria

   När gifte de sig? 😳 tråkigt med seperation men alltid bättre med två lyckliga hem än ett olyckligt ❤️

 2. Emelie

  Jag har tänkt så mycket på dig sen jag såg ditt inlägg om att ni ska gå isär. Vill bara skicka iväg en stor kram! Allt blir bättre med tiden..även om det inte känns så i vissa stunder<3
  Eftersom jag är dålig på att kommentera annars vill jag även passa på att skriva att jag ääälskar er podd!

 3. Angelica

  Går igenom detsamma just nu. Har også 2 barn. Det är hjärtskärande och otroligt tufft..All styrka till dig.❤

 4. Anna

  Precis, tillåta sig själv att känna..det är nästan det svåraste i processen. Skönt ni hittat nya boenden, är själv på väg åt samma håll. Hus ska säljas, nya ska köpas, ångesten över att berätta för barnen och splittra familjen.. även om det är ”rätt” beslut jag tagit.

 5. Fanny

  Åh! Känner så med dig ❤️ Skiljde mig från mina barns pappa för 6 mån sedan och det är tufft som attan. Men jag lovar dig att dagarna som de känns bra kommer bli fler och fler. Tillslut kommer du på dig själv med att det helt plötsligt känns lätt att andas ❤️