Jessica Lagergrens

Testa det lärande mattespelet – gratis året ut!

Reklam för Zcooly 

Jag har tipsat om det förut, men kommer tipsa om det igen! Tack vare att så många av er testar det lärande mattespelet Zcooly med era barn får jag fortsätta jobba med Zcooly och det är så kul. Jag skulle aldrig tipsa om något som jag inte gillar (eller Elsa i det här fallet) och hon spelar så ofta Zcooly! Nu är hon inne på multiplikation och då får jag sitta med och hjälpa till. Just nu får ni testa Zcooly gratis resten av året med min kod jessicalagergren. Klicka HÄR för att komma till Zcooly. Erbjudandet gäller nya användare.

Att Elsa har börjat förskoleklass gör nog också väldigt mycket till att hon hela tiden vill lära sig nya saker. Hon suger i sig nya saker som en liten svamp och det är så härligt att få vara hennes mamma och följa hennes utveckling från första parkett.

Bonnie vill gärna spela Zcooly med Elsa men är fortfarande lite för liten för att förstå. Zcooly är för barn från 5 år men man kan såklart testa det tidigare om intresse finns.

Elsa går ofta in och ändrar sin avatar i Zcooly.

Elsa tycker jättemycket om att spela Zcooly och gör ofta det. Jag tycker att det är skönt att skärmtiden blir lite mer meningsfull.

Jag får hjälpa till lite då och då, speciellt när hon kommer upp i spel som är riktade till lite äldre barn.

Passa på att testa Zcooly med dina barn du också! Har du redan spelet? Kom ihåg att spela det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Alltså wow, Bonnie har vuxit så i sitt utseende! Hon ser verkligen ut som ett BARN och inte ett småbarn längre! Så söt så!! Men fattar inget, du födde några månader före mig, och min nyblivna tvååring är ju typ bebis än?! 😉

    1. jessicalagergren

      Hej Kamilla! Elsa hade en period under/efter separationen när hon inte ville sova utan. Hon har slutat nu! 🙂