Test för att ta reda på bebisens kön – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Test för att ta reda på bebisens kön

Jag gjorde ett test i Tvillingpodden när jag väntade Elsa för att ta reda på vilket kön det var. Jag tänker att det är 50/50 om det stämmer. Den gången stämde det! I veckans avsnitt av Tvillingpodden som kommer ut imorgon måndag, testar vi igen. Mest för att det är en rolig grej ska tilläggas. Testet går till så att man kissar i en mugg, sedan lägger man i två teskedar bikarbonat. Om det bubblar eller skummar är det en pojke, om det inte händer någonting är det en flicka. Hur kisset reagerade på bikarbonatet den här gången kan ni alltså höra i morgondagens avsnitt.

Jag är fortfarande sjuk men ska försöka ta mig till jobbet imorgon. Det här känns som en förkylning som lätt skulle kunna hålla i sig en vecka till och nu är jag iallafall feberfri. Så skönt! Jag hoppas att jag vaknar lite piggare imorgon än jag gjort de senaste mornarna. Idag har jag varit utomhus och fått lite sol på nosen vilket var välbehövligt. Det slog mig att jag knappt varit utanför dörren på nästan en vecka.

Snöänglar med kusinerna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jag har gjort det båda mina graviditeter, det stämde på första men inte på andra. Har dock hört jättemånga det stämt på!

Annons