Tagit folsyra sen i somras – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Tagit folsyra sen i somras

I annonssamarbete med Natalben Gravid

Det har varit svårt för mig att formulera det här inlägget. Det skulle kommit upp för några dagar sen men med blödningen vågade jag inte tro på att graviditeten skulle gå hela vägen. Men nu vågar jag tro. Och jag är så glad över det här samarbetet med Natalben Gravid som är ett kosttillskott med aktiv folsyra. Det här samarbetet passar mig som handen i handsken. Det är också ett samarbete som har lärt mig nya saker vilket känns som ett stort plus i kanten.

Jag köpte folsyra redan när jag och Ibbe pratade om ett syskon till Elsa. Jag vet sen innan att det är bra för både mig och bebisen att ta det redan innan man blir gravid. Visste du att det redan är i vecka 4-5 som ryggmärgsbråck kan uppstå? Det är därför det är så viktigt att ta folsyra redan när du planerar att bli gravid eftersom att man kanske inte upptäcker en graviditet förens efter dessa veckor.

En sak jag inte visste är att det är skillnad på folsyra och folsyra. Natalben Gravid innehåller aktiv folsyra vilket betyder att kroppen kan ta upp den på en gång. Folsyra i andra kosttillskott behöver omvandlas i kroppen och det är inte alla kroppar som klarar av att omvandla folsyran, vilket kan leda till folsyrabrist. Mer om mina värden om en vecka!

Just nu kan du beställa ett gratisprov av Natalben Gravid. Hur bra? Klicka här för att beställa ditt gratisprov. Natalben Gravid säljs på apoteken och du kan läsa mer om Natalben Gravid här. 

Natalben Gravid innehåller aktiv folsyra, järn, jod, D-vitamin och omega-3. Utöver det innehåller kosttillskottet 14 vitaminer och mineraler som är toppen för dig som gravid.

Jag hade så gärna velat visa en “baby bump”, men det syns inte så mycket än att jag är gravid. Jag längtar verkligen efter magen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Hej!

  Lyssnar igenom en massa gamla avsnitt av Tvillingpodden och skulle så gärna vilja hitta tillbaka till avsnittet när ni sätter på en lugn låt i bakgrunden och du pratar med en ootroligt härlig och avslappnande röst! Minns dock inte vad du pratar om riktigt.. Skulle så gärna lyssna igen men minns inte vilket avsnitt! Vet du vilket jag menar och vad heter det i så fall? Konstig fråga kanske men har hakat upp mig på att hitta just det avsnittet 🙃 Tack för podden som gör mina måndagar roligare!

  1. jessicalagergren

   Haha men åh! Nej jag minns inte ens att jag har gjort det! Låter härligt!! <3 TACK för att du lyssnar! <3 Kram J

   1. Linnea

    Jag hittade!! Det är avsnittet som heter ”Det värsta jag hört”, kanske konstigt att jag tyckte det var så avslappnande med tanke på det hemska innehållet i de olika tinder/dejthistorierna hehe Meeeen tycker fortfarande det var himla bra berättat! 🙏🏼 Ville bara skriva att jag hittade rätt! 😌

    1. jessicalagergren

     Haha, åh! Jag kan göra ett nytt sånt inslag i nästa avsnitt, men med avslappnande ord på riktigt, inte mördarhistorier. Haha! Kram J

 2. Anne

  Just Omega 3 ska man kanske vara försiktig med om man har risk för blödningar under graviditeten, då det har en svagt blodförtunnande effekt.

 3. Elvira

  Hej Jessica, tack för en mysig blogg! Har en liten fundering, vi som har läst din blogg sedan starten vet ju om din och Angelicas starka och tajta relation. Hur går dina tankar nu när Angelica ska sälja sitt hud och flytta? 😃 än en gång, tack för en rolig och ärlig blogg!

Annons