Svårt att bryta ett mönster – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Svårt att bryta ett mönster

Den här helgen har varit helt obokad. Det är inte ofta våra helger är helt obokade. Jag älskar att ha saker att se fram emot och känner ingen stress över att ha flera saker inplanerade varje helg. Men nu är det lite som att min kropp säger ifrån. Ibbe är väldigt bra på att sakta ner mitt tempo. Han vet att jag behöver ta det lugnare för att må bättre, men det är svårt att bryta ett mönster av “fart och fläkt”. Iallafall är det svårt för mig. Jag är inte så bra på att säga nej, jag älskar att tacka ja till roliga saker, men blir sen lidande av att ha gjort för mycket fast jag egentligen behöver vila.

Nu har jag verkligen fått vila. Vi har bara gjort det som fallit oss in. Igår tog vi en promenad i solen. Julen är helt bortplockad och våren har flyttat in i form av krispiga tulpaner. Älskar det! För min del får det gärna komma en eller två omgångar till med snö, jag tycker bara att det är mysigt. Men annars längtar jag efter att tiden ska gå och att våren ska komma.

Elsa fick mata änderna – med frön. Jag har förstått nu att änder inte ska matas med bröd. Varför kan jag skriva i ett annat inlägg.

Gulliga änder.

Lite frön jag hittade hemma.

Älskar att vi bor nära havet. Just det här är en damm, men det ni ser bakom är havet.

Igår var första dagen det inte kom något blod. Jag hoppas att det har slutat nu men tar ingenting för givet. Imorgon kl 11:30 får jag se Olle vinka igen. Så måste det vara.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej Jessica! Jag vill bara säga att jag fick en riklig blödning dagen efter jag hade gjort Kub i v13. Trodde det var kört men det var det inte. Fick även en lite mindre blödning någon vecka efter. Nu är han 16 månader… Du skall se att allt går bra i dag. 🍀 Kram 🤗

  2. Fanny

    Å jag känner igen mig lite i dig! Bokar gärna upp mig& har mycket driv & ideer! Ibland är det bra att bli bromsad för det är lätt att överskatta vad man orkar. Men så härligt att ha en ”Välfungerande motor” som ständigt leder en på nya äventyr! Ps Jag blödde också under andra graviditeten & allt gick fint med bebisen, men oj så mycket omsorg man har över dem innan de ens hunnit ut på utsidan!

  3. K

    Det kommer gå bra! Imorgon vinkar han igen, lille Olle. Vilka vackra bilder, fint att du har fått vila lite. 💕

Annons