Superkrämen från Weleda – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Superkrämen från Weleda

I annonssamarbete med Weleda Sverige

Jag har fått äran att göra ett samarbete med Weleda. Jag har testat flera produkter ur deras otroligt breda sortiment men i det här inlägget ska vi fokusera på min favorit just nu, nämligen Calendula Nappy Change Cream. Det är en kräm som vårdar irriterad bebishud och lindrar blöjutslag. Vi har använt den här på Bonnie från start och inte bara i blöjområdet utan under armarna, i alla vecken och under halsen där det lätt samlas mjölk som gör hennes hud irriterad.

Calendula Nappy Change Cream innehåller 100% naturliga ingredienser och jag ska erkänna att jag var aningens skeptisk till att det skulle kunna läka en näst intill sårig hud, men oj vad fel jag hade! Den här krämen är en superkräm som verkligen verkligen fungerar. Krämen är framtagen tillsammans med barnmorskor och är dermatologiskt testad. En av ingredienserna i den här krämen är ringblomma som har antiinflammatoriska egenskaper. Helt naturligt och så bra! Vilken bebisprodukt från Weleda klarar du dig inte utan? Kommentera gärna!

Min älskade Bonnie – med en liten ringblomma.

Jag brukar ta ett tunt lager av Calendula Nappy Change Cream i alla veck när Bonnie är nybadad och torr.

Krämen minskar rodnad och lugnar en irriterad hud.

Lilla gose på skötbordet.

Så mysigt med en liten bebis igen. Så mycket mysigare än jag föreställde mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Min Bonnie hittade de blåsljud på då hon var kring 4 vid två olika tillfällen. Hon var en heldag på SÖS för kontroll och då visade de sig att det inte var något.

 2. Johanna

  Jag vågar inte använda weledas bebissalvor. 🙈De innehåller mandel och enligt allergiråd bör barns första “kontakt” med allergener ske via magen och inte huden. Forskningen har på senare år visat att det är just genom huden allergier uppstår.
  Jag vågar lita mer på maria åkerbergs salvor för barn, de är naturliga men utan de mest kända allergenerna.
  Fast visst, jag förstår ju att ditt är ett samarbete. Ville bara ge en hint.

  1. jessicalagergren

   Hejsan! Jag har pratat med Weleda nu som svarar såhär: Weleda är ett hudvårdsföretag med erfarenhet av naturliga ingredienser och barns hud sedan nästan 100 år tillbaka. Produkterna är noggrant dermatologiskt testade samt utvecklade i samråd med både hudläkare och barnmorskor. Vi finns i över 50 länder med otroligt många nöjda kunder och mottar få rapporter om reaktioner. Vi vet att vi också är många barnmorskors absoluta favoritmärken att rekommendera pga av den höga kvaliten och att man ser effekt. Gällande just mandeloljan där den förekommer så finns inte proteinet kvar i hudvårdsingrediensen (vilket är vad vissa kan reagera på gällande födoämnesallergi. Men allergier är också ngt individuellt). Mandelolja är en av de minst ”aktiva” oljorna inom naturlig hudvård och ingår även i vår ansikts och kroppsserie för vuxna med känslig hy.

   Kram J

   1. Elin

    Nej den är uttorkande samtidigt som den är läkande och återfuktande.
    Man blir rätt blev när man smörjer sig men som en barnrumpa dagen efter haha