Stunden som stannar i hjärtat – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Stunden som stannar i hjärtat

I helgen frågade mamma om vi ville åka med ner till havet. Det ville vi allihopa! Vi har havet bara några minuters bilresa från oss och jag blev sugen på att ta ett oktoberdopp. Barnen ville egentligen också bada men eftersom att dom har varit förkylda så blev det hopp och lek för dom istället för bad. Sen tror jag iofs inte att de hade doppat mer än tårna om de hade fått bada, för temperaturen låg nog under 10 grader i vattnet.

Hela utflykten var supermysig men det är en speciell stund som jag kommer att bära med mig i hjärtat för alltid. Alla satte sig på klipporna nära vågorna som sköljde upp. Ljudet, lugnet och vinden som blåste i håret var magiskt. Jag hade Bonnie i knät nära, nära och hon njöt av varenda sekund. Jag drog henne intill mig, tog djupa andetag och kände livet i mig. Så tacksam för allt jag har och att jag får uppleva stunder som dessa.

Doppet var kallt men väldigt uppfriskande. Jag älskar verkligen känslan efter ett bad när temperaturen har sjunkit som den har gjort nu. Det är något alldeles speciellt att doppa huvudet i iskallt vatten. Jag har skrivit det förut men skriver det igen. Det är som att födas på nytt. Varje gång!

På torsdag håller jag, Anna och Annika i ett träningsevent som ska avslutas med ett bad. Jag längtar! Att doppa sig när man tränat sig svettig är snäppet bättre än att bara doppa sig.

Bonnie var fascinerad av havet. Hon satt länge på stranden och bara njöt. Så fint att se!

Monkey älskar också havet!

Mysigtaste hänget med bästa gänget!

Det blev en hel del lek!

Finaste stunden på dagen! Älskar att vi har så nära till havet, men längtar tills havet är min närmsta granne.

Ett tips om du ska kallbada är att ha en mössa till efteråt. Det var skönt att värma huvudet snabbt och få bort allt blött hår.

Som jag älskar den här lilla sandloppan.

Så tacksam!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.