Sprid lite kärlek i veckan! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Sprid lite kärlek i veckan!

Eller varför inte varje vecka? Jag är lite trött på att gå in här och ha ont i magen över vilken typ av kommentarer jag kan ha fått. Jag tänker inte ens försvara mig angående den senaste kommentaren. Majoriteten av er som läser är fantastiskt stöttande och fina. Om du inte tillhör den majoriteten och känner att det kliar så mycket i dina fingrar att du måste spy ur dig elakheter så har jag ett tips. Stoppa fingrarna i fickorna och gå ut och fånga lite sol på din nos. Fundera över vad det är som gör att du behöver trycka till andra människor. Kanske behöver du ändra på något med din livssituation, vad vet jag. Jag är helt med på att vi inte tycker lika om allt, men de här spydiga kommentarerna kan du verkligen ställa dig på ett berg och skrika om du känner så starkt att du behöver göra dig hörd.

Vi har hur som helst haft en mysig helg med utflykter och tagit det lugnt. Elsa gick på dansen i lördags och var eld och lågor över att de skulle “få dansa ifred”, utan föräldrar som tittade på. Det är så fint att se henne så lycklig! Igår sparkade jag och Elsa boll inomhus och då frågade jag om hon vill börja på fotboll också. Det ville hon, haha. Jag fick testa massor av sporter och aktiviteter som barn och det kommer Elsa också få göra om hon vill. Hur ska man annars veta vad som är roligast?

Elsa ropade upp Ibbe på rummet igår. “Pappa, vill du se mitt fantastiska och underbara bygge?”. Hur fint?

Elsa och älskade Pinky pie! Vi hittade den på ÖB för 129kr. Kap ändå för något så älskvärt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Vet inte om du fick min kommentar förut så ville bara berätta igen isåfall att jag tycker du är en sån fin mamma och att jag tänker ha dig som förebild när jag själv blir mamma, tror att Elsa och lilltjejen kommer bli kloka och säkra personer på grund av dig. Passade bra att berätta det när du uppmanar oss att sprida kärlek. Kram

  2. Sofia

    Alltså avsnittet i tvillingpodden när ni pratar om sporter ni har testat är ett av mina favoriter. Skrattade så jag grät! Minns inte vilket avsnitt det var nu dock.. minns att ni att man har fått höra det två gånger för i något avsnitt spelade ni upp det igen. Så kul!!!

Annons