Spännande yrken att testa – hjälp oss! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Spännande yrken att testa – hjälp oss!

Jag och Angelica ska äntligen dra igång vår youtube-serie “Tvillingarna testar”, där vi ska prova olika yrken. Nu behöver vi er hjälp! Vilka yrken vill ni se oss testa? Sen undrar vi också om ni har kontakter till någon som jobbar inom det yrket + att vi får vara med och filma. Många yrken vi har på vår lista är lite av den känsligare sorten, och det verkar vara svårt att få vara med där – speciellt med en kamera. Men som sagt, hit us med alla era idéer!

Jag har velat komma igång med vår serie så länge och nu finns det äntligen tid för det vilket känns så roligt! Peppra på med era idéer så ska vi försöka komma igång så snart det bara går. Jag är mest sugen på att testa polisyrket just nu. Ibbe och jag såg sjöpolisen (heter det så?), när vi bodde på hotell i helgen. Undrar om man får vara med där? Det hade varit så spännande!

Jag hade en sida i tidningen FRIDA förut där jag testade olika yrken. Ett av dem var brandman. Jag fick klaustrofobiska känslor av masken som jag fick ha när vi skulle rökdyka, men i övrigt tycker jag att det gick riktigt bra.

Jag fick till och med släcka en brand i ett garage. Det var bara en övning, men ändå. Mycket nöjd!

Polis jessicaHär var jag polis för en dag med Martin Melin. Vi käkade munkar och åkte polisbil. Jag fick också testa att skjuta vilket var riktigt kul! Vad vill ni se oss testa? Kommentera eller maila mig på [email protected]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Förlåt om jag verkar negativ men det känns som den här ”… testar” är gjord hundra gånger om redan och är inte särskilt kul att kolla på heller (min egen subjektiva åsikt så klart). Hade gärna sett er göra nått annat mer unikt för er, att hitta er egen nisch.

 2. Josephine

  Jag hade velat se er testa lastbilschaufför, försäljare av mobilabonnemang i köpcentrum (tror ni hade varit bra på det!), flygvärdinna, arborist (spännande ju!), arkeolog, typ behandlingsassistent på boende för ensamkommande (nog svårt med tillstånd att filma men spännande jobb), bilmekaniker och präst! Kul med lite otippade yrken och inte typ barnmorska som känns väldigt typiskt er att vilja testa! 🙂 Vet att Hannah och Amanda hade en liknande serie så önskar att ni testar annat än vad de gjorde.

  Bara mina önskemål, ni testar såklart vad ni vill!

 3. Josefine

  Åh så kul!
  Vill ni komma och hänga med oss på jobbet, Gotlands ledande eventbyrå, är ni så välkomna! 🙂 vi planerar och genomför hundratals konferensresor varje år, alltifrån grupper på några personer till flera hundra.
  Hade kanske varit något? 🙂

 4. Rebecca

  Personlig assistent! 🙂
  Jag är själv personlig assistent och älskar jobbet. Är otroligt givande och kul.
  Kram