Jessica Lagergrens

Spännande nyheter – för alla!

Reklam för Lundby av Micki

Elsa älskar att leka i sitt dockhus från Lundby och har gjort det sen hon fick det i julklapp för några år sen. Det är så många fina detaljer och jag tycker att det är så mysigt att leka tillsammans med henne. En av de bästa sakerna som finns är att sitta och lyssna när Elsa leker. Hon har en otrolig fantasi som är härlig att ta del av. Nu har Lundby släppt en ny kollektion med dockhusdockor som är så fina – och viktiga!

Lundbys nya kollektioner med dockhusdockor som utvecklas i Sverige av Micki består av flera olika dockor och familjer. Med de nya dockhusdockorna vill Lundby inkludera alla människor. Jag tycker att de nya dockhusdockorna uppmuntrar till rolig lek och spännande samtal med Elsa. En docka är blind och det har jag och Elsa pratat mycket om. Att man kan födas blind eller bli blind senare i livet. Senare i vinter kommer även en kollektion med den äldre generationen! Klicka HÄR. 

 

Elsa leker gärna med sitt dockhus från Lundby!

Här är från när vi gjorde en live på min Instagram när Elsa, Frans och min mamma lekte. Den finns att se i mitt flöde, jessicalagergren.

Här är några av de nya dockhusdockorna från Lundby!

Den blinda dockhusdockan med ledhunden har lett till många fina och nyfikna samtal hemma.

Alla nya dockhusdockor kommer i kartonger som är perfekta att ha som små dockhus.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.