Spa ombord på Harmony Of The Seas – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Spa ombord på Harmony Of The Seas

Det här inlägget är ett samarbete med Royal Caribbean

När vi var ombord på Harmony Of The Seas, världens största kryssningsfartyg, hade vi i uppdrag att testa på olika aktiviteter och sedan dokumentera det. Alla influencers var indelade i olika team och vi blev team spa! Vi blev helt överlyckliga när vi såg det och fick välja en valfri behandling. Vi valde “hot stone massage”. Det var ljuvligt! Vi somnade likt de trötta småbarnsmammorna vi är men njöt av både det och massagen till max. Bilderna blev inte toppen i den dova belysningen så vi har valt att lägga till andra bilder till det här inlägget från en photoshoot som vi hade tillsammans med en ananas.

Nu kan ni få 10% rabatt på en resa med Royal Caribbean om ni bokar innan den 30 november 2016. Bokar gör ni via telefon på 0200 88 01 55, uppge koden ”Blogg Nordic”. Erbjudandet gäller på kryssningens pris, inte ev. kompletterande bokningar med flyg, hotell eller transfer.

Ser ni skillnad på oss på bilderna från spat? Haha, inte helt lätt. Nu finns även en film som Angelica har klippt ihop från vår resa tillsammans med Royal Carribean. Enjoy!

spa_1 spa_2 spa_3 spa_4
ananas_royal_1P1010893PA221292PA221304

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej! Är så förtjust i din blogg samt tvillingpodden😊 Jag får så dåliga magkänslor och vibbar om dig och Ibbe, hur är det med er? Avser ni att vara tillsammans eller hur går det? Kram💕