Jessica Lagergrens

Som att jag glömt barnen i affären

Första dagen utan barnen är avklarad. Första dagen på pappaveckan är alltid jobbigast för mig. När jag väl har tjejerna är det väldigt intensivt och när jag inte ska hämta på förskolan/skolan när jag slutat jobba känns det alltid som att jag har glömt något. Som att jag glömt barnen i affären och åkt hem. Konstig känsla. Igår var Elsa hostig som hon fick vara hemma med mig på förmiddagen vilket var väldigt mysigt. Sen körde jag henne till Ibbe. Vi har haft en väldigt mysig mammavecka trots löss! Vi fick tyvärr inte kål på lössen utan fick byta till ett annat lusmedel för att dom små krypen skulle dö. Nu är barnen lusfria tack och lov!

Den här veckan har jag mycket inbokat, som vanligt när jag är barnfri. Min psykolog tipsade mig om att inte vara så mycket ensam (eftersom att jag mår dåligt av det) Och att jag ska försöka omge mig med människor speciellt i början av veckan när jag lämnat barnen. Jag älskar att ha saker att se fram emot och den här veckan kommer att avslutas på en av mina favoritplatser på jorden – med några av mina favoritpersoner på jorden.

Min älskade Bonnie! Så stor och liten på samma gång. Ibland glömmer man att hon bara är 2 år. Hon pratar så mycket och kan uttrycka vad hon vill och känner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.