Slå rekord på hemnet! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Slå rekord på hemnet!

Igår kväll kom vårt parhus ut på hemnet. Gå gärna in och kika på hur vi har det HÄR! Nu håller vi alla tummar att någon blir lika kär i vårt parhus som jag blev i vår nya villa. Vi har trivts otroligt bra här och läget är svårslaget. Älskar vår insynsskyddade uteplats. Det har varit ett perfekt hus för oss att börja vårt gemensamma liv men nu är det dags för nästa steg.

Jag ska såklart berätta allt om nya huset! Igår fick jag veta att köket var på ovanvåningen innan det renoverades i somras. Huset har verkligen gått igenom en helt otrolig förvandling och jag är så glad att dom som bor i huset nu gjorde den renoveringen. Det hade inte varit “mitt hus” annars. Och jag hade nog inte orkat med en sån omfattande renovering en gång till. Eller inte nog. Jag hade inte det punkt.

Här är vår hall! In och kika på alla bilder HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie

  Hej,
  jag bor i ett radhus med typ exakt samma planlösning 🙂 Vi har också funderat på att ha en köksö i köket istället för matbord som vi har nu. Vi har matbord både i köket och i vardagsrummet som ni har.
  Vart brukar ni sitta och äta? sitter man någonting vid köksön i köket?
  vi har två barn som sitter med och äter också 🙂
  Ni har verkligen super fint hemma och nya huset är magiskt 🙂 Grattis!

 2. Maria

  Hej och grattis till det fina huset! Ni bor ju jättefint nu också och jag måste fråga var du har köpt den runda badrumsmattan och handduken i ”ditt badrum”, så härlig färg? ( Vi håller själva på att renovera vårt hus.) Det är så roligt att följa din härliga blogg, tack för allt som du delar med dig!🌸Kram