Skönhetsturnén är avslutad – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Skönhetsturnén är avslutad

Det här inlägget är i samarbete med Akademikliniken

Nu har jag och Angelica avslutat vårt samarbete med Akademikliniken för den här gången. Det har varit ett givande och roligt samarbete och det bästa av allt var att få träffa flera av er som läser bloggen. Jag hoppas att jag och Angelica och jag kan göra liknande samarbeten och hålla i fler event i framtiden. Vid mitt första besök hos Akademikliniken gjorde jag en Pure Retinol Peel, en kemisk peeling som gav min hy massor av lyster. Jag ska boka in mig på en ny tid för en till behandling efter sommaren tänkte jag. Jag är även sugen på att testa den behandlingen som Angelica gjorde med Dermapen.
pure_retinol_jessicaHär lägger hudterapeuten på en mandelpeel på mitt ansikte och dekoltage. Den kändes men gjorde absolut inte ont.
event_akHär är en bild från det första eventet som vi hade i Stockholm. Fotot är lånad från bästa Louise som var på plats som gäst.
Sandra_Rogers_Photography_(10)Också från första eventet. Foto Sandra Rogers.
ak_P4190970Vårt andra stopp på turnén var Göteborg. Jag kommer se tillbaka på de här skönhetskvällarna med värme i hjärtat. Det har verkligen varit roligt att få träffa alla läsare. Tjejen längst till vänster heter Johanna och hon och jag har haft kontakt med varandra jättelänge tack vare min blogg.
malmoVi avslutade vår turné med ett event nere i Malmö. Där träffade vi också fantastiska läsare. På plats på eventen hade vi en tipspromenad där gästerna kunde tävla om ett presentkort hos Akademikliniken.
lagergren_tvillingar P4190977Alla gäster fick med sig varsin lyxig goodiebag efter varje event. Ni kan se fler bilder från eventen under #akademiklinikentwins på Instagram. Jag ser fram emot fler spännande samarbeten med Akademikliniken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Superkul att få träffa och hänga lite med er i Malmö! Ni var precis lika trevliga och roliga som ni verkar i podd & bloggar!

    Många kramar till er.
    / Emma (den gravida systern på bilden ovan haha)