Sjuk på semestern är ingen hit – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Sjuk på semestern är ingen hit

Inatt har Elsa sovit väldigt oroligt och vaknat många gånger och mitt i natten kände jag mig inte bara trött utan hade väldigt ont i hela kroppen, ont i magen och mådde illa. När jag sen blev väckt av Ibbe imorse mådde jag ännu sämre. Egentligen skulle vi åka och kolla på en ny båt idag hela lilla familjen men Elsa är inte heller helt kry så hon och jag stannade hemma. Vi vaknade vid 10(!) och nu har vi gått ner i vardagsrummet och Elsa leker med lego och jag tittar på Ernst.

Jag hoppas att Ibbe ringer facetajm snart så att jag får se båten. Vi tittar på lite olika båtar men gemensamt för dom är att dom är större än den vi har idag. När jag blir frisk ska vi åka ut med båten igen en sista gång den här semestern.

IMG_1008

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej! Såg ert matbord i vardagsrummet i bakgrunden på en video på Elsa. Var är det köpt? Söker ett sådant 🙂

 2. Andrea

  Hej Jessica!
  Ingen vikthets här eller misstolkningar om att jag inte tycker du är fin, är för tjock eller
  annat trams 😉 Du är superfin som du är! Men hur går det med din viktresa? Jag gick upp 25+ kg under min graviditet. Och jag har 5 kg kvar till min vikt innan min graviditet, men 10 kg totalt där jag vill väga. Min dotter är snart 8 månader. Har du så här i efterhand lite tips om vad som funkat/inspo/visdom/lite pepp att dela med dig av?
  Jag behöver en ganska stor spark i baken så här mitt i semestern. Tack!

 3. Amanda

  Åh spännande! Jag vill också se båten 😀 Vi köpte en båt i höstas som snart är redo för sjösättning. Det har varit mycket meck att få ihop 2 motorer. Bättre sent än aldrig, vi hinner förhoppningsvis med några korta turer 😊