Simskola med henne – magiskt! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Simskola med henne – magiskt!

Det är något alldeles speciellt att åka iväg på simskola med Elsa. Hon är helt pirrig och studsar fram när vi ska dit. Idag följde Angelica med och stod vid sidan av och tittade på. Vi går på en simskola där varje barn måste ha en vuxen med i bassängen. Elsa bottnar inte i poolen så det är ändå ett måste med en vuxen.

Idag ville hon att jag skulle släppa henne när hon hade övat på bensparkar några gånger. Jag släppte henne och förväntade mig att hon skulle sjunka så att jag kunde lyfta upp henne igen. Men hon simmade iväg! Hon hade huvudet under vattnet hela tiden och simglasögon på – men hon simmade! Nästa steg blir att lära sig ta ordentliga simtag och lyckas hålla huvudet ovanför vattenytan. Det är så roligt att se hur stolt hon blir när hon klarar något. Tänk att jag ska få följa hela hennes uppväxt. Idag är jag extra tacksam över livet efter den otroligt sorgliga begravningen.

Världens bästa trio!

Min lilla vildapa! Hon är så modig!

Så mysig stund på veckan. I den här bassängen har Elsa badat förut – men då låg hon i min mage.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Joanna

      Kanske går att fråga de som håller det om det är okej iaf? Eller kolla med någon släkting eller vän om att följa med? Jag följde själv med min moster med sina två små, som typ 14 åring, min mormor också ibland.