Jessica Lagergrens

Signe är borta!

Signe har inte setts till sen i fredags. Hon brukar inte gå så mycket längre än runt vår tomt så nu börjar jag bli orolig att det har hänt henne något. Jag var ute och letade i området igår kväll och Ibbe har letat igenom alla förråd, under altanen och alla tänkbara (och otänkbara) ställen hon kan ha smitit in på. Jag är så orolig!

Tipsa gärna om sätt ni har fått tillbaka era bortsprungna katter på. Jag tänker att hon kanske har blivit skrämd av något och sprungit iväg och inte hittar hem. Jag hoppas det iallafall men att hon tids nog ändå hittar hem. Jag har lagt ut efterlysningar i lokala grupper på Fb och ska sätta upp lappar i området. Älskade lilla Signe. Kom hem nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J

  Okej så jag läste häromdagen att man ska hälsa ut kattens egna bajs runt om i trädgården om de nu finns i någon kattlåda eller så +ställa ut massor med mat. De låter äckligt och jag har absolut inte provat själv men kanske värt ett försök.

 2. T

  Åh lilla vän ❤️ Förstår känslan helt. Vår kise som vanligtvis inte går mer än in till grannen var helt plötsligt borta i 5 dagar. Jag gick sönder av oro. Sen en dag satt hon utanför dörren och jamade som om ingenting hade hänt. Är hon chippad och registrerad? Halsband? Hoppas hon hittar hem ❤️

 3. Nikolina

  Usch så hemskt 😞 jag har ingen katt, men en hund som var borta i tre dygn.. fruktansvärda dagar, men allt slutade lyckligt som jag håller tummarna att det gör för er med! Men jag har en kompis vars katt försvann. Ett medium kunde tala om vart katten befann sig i staden (runt biblioteket tydligen) och sedan kunde de efter några dagar tillslut fånga katten med en kattfälla! Och katten var vid biblioteket precis som mediumet berättade ☺️

 4. Therese

  Gå in på vilse.nu där du kan söka efter din katt och registrera bortsprungen. Hoppas kisse kommer hem snart!

 5. Anna

  Grannens katt gömde sig under vår lekstuga i flera dagar, hon hade kryptit in men kom inte ut! Tips att leta på alla sånna otänkbara ställen hos grannarna med!

 6. Tessan

  Många verkar ha fått tillbaka sin katt genom att lappa överallt i området! Jag tror det är väldigt vanligt att de är instängda någonstans! När ni menar förråd, har ni knackat på hos grannar och bett dem leta i sina förråd, alternativt om hon är lite blyg så kanske ni får gå in och kolla? Håller tummarna hon dyker upp snart!

 7. Brittis

  Lägg lappar i alla grannars brevlådor och be dom kolla alla sina förråd om hon blivit instängd.

 8. Karin

  Usch, så hemskt. När en katt blivit skrämd, brukar den finnas inom en radie på 200 m. Men det är ingen garanti för det.
  Vår katt försvann ner i grannen källare. Fastän vi gick ner där och kallade på honom då gav han sig inte till känna.
  I källaren som är väldigt stor, finns en massa bråten att gömma sig bakom.
  Vi gick runt och letade i nästan två dygn och jag var förtvivlad. Den andra natten han var försvunnen, hade grannen hört jamande. Vi gick ner i källaren igen och fick tag i honom. Gud, vilken lycka.
  Han hade förmodligen blivit väldigt skrämd av något och vågade inte komma fram fastän dörren stod öppen.
  Jag hoppas innerligt att Signe kommer tillbaka till er.
  Kramar från Karin.

 9. Sofia

  Våran katt var borta för flera år sen i omkring 3 dygn. Vi hittade honom hemma!!! I en hög tall, där satt han, helt slut. Vi fick såga ner tallen och allt gick bra. Var regn så han var inte uttorkad. Men vi hittade honom när vädret var lugnt och det var tyst, då hörde vi honom jama. En kompis katt satt i en grannes jordkällare jätte länge, men det kom in vatten på något vis så hon klarade sig.
  Hoppas hoppas ni hittar Signe, lyssna lyssna lyssna är mitt tips ❤️