Så var vi här igen! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Så var vi här igen!

Vabb – igen! Nu kan man ju inte göra annat än att njuta av det. Jag försöker vända det här kaoset som råder till något positivt även om det är svårt ibland. Nu syftar jag såklart inte till vabben, utan på rådande pandemi och restriktioner.

En sak jag kan fastna vid i tanken är hur sjuk jag skulle bli om jag fick Covid. Jag har inte haft det än och jag är lite rädd för hur det skulle drabba mig. Just nu känner jag mig starkare än någonsin så egentligen borde jag inte vara orolig. Men när den ena efter den andra unga och friska personen insjuknar efter varandra och blir supersjuka blir man ju ändå lite rädd. Dock är det såklart mest skrämmande för de äldre och de i riskgrupp.

Jag tror ingen har missat de nya restriktionerna, men upprepar dom här iaf. Inte fler än 8 personer ska vistas i samma sällskap. Du ska helst bara umgås med de du bor med. Nu gör vi det här tillsammans! Jag har avbokat allt framöver. Träningspass på gymmet, små intima middagar – allt! Det är tråkigt och det får man tycka, men vi kommer komma ut på andra sidan!

Jag har varit ute i solen med det äldsta barnet som har snor i snoken.

Hon är inte sjuk, bara lite snorig. Men det är väldigt mysigt att vara hemma. Just idag är det dessutom ganska lugnt på jobbfronten så då blir det ingen stress, bara lugn och ro och hemmamys.

Hennes jacka kommer från Newbie och Bonnie har en likadan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.