Så slapp jag onödiga räntor – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Så slapp jag onödiga räntor

I annonssamarbete med Anyfin

Om det är något som är riktigt tråkigt rent ekonomiskt så är det att betala skyhöga räntor för lån eller avbetalningar som man har. Jag gör som ni vet ett längre samarbete med tjänsten Anyfin. Tjänsten går inte ut på att man tar nya krediter. Även om jag tycker att det är bra att möjlighet till avbetalning finns, så är det ännu bättre att en tjänst som Anyfin finns. Med hjälp av deras tjänst kan du snabbt och enkelt baka ihop dina befintliga krediter och avbetalningar och sänka din ränta rejält på krediter från t.ex. Klarna, Qliro, Bank Norwegian och Resurs Bank. Jag flyttade min avbetalning från Klarna till Anyfin och sänkte räntan med hela 57%. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Testa själv! Med koden jessica200 får du dessutom 200kr extra i avdrag på din första faktura. Läs mer och testa tjänsten här.

Anyfin ger alltså inte ut några nya lån utan sänker kostnaderna på de du redan tagit. Jag är så nöjd över min nya ränta. Som sagt, att betala onödig ränta är så trist och nu slipper jag det. Här visar jag steg för steg hur det går till när du använder Anyfin. Det tog bara nån minut för mig att sänka min räntekostnad rejält genom dessa steg:

1. Ladda ner appen till din telefon

2. Klicka på hämta din faktura.

3. Vänta in ditt erbjudande (går ofta på några sekunder)

4. Acceptera erbjudandet

5. Anyfin betalar av krediten direkt och flyttar skulden till Anyfin till en lägre ränta

6. Du betalar av skulden till Anyfin istället och du kan alltid betala av hela beloppet när du vill. Om du väljer att flytta flera krediter till Anyfin samlas allting på samma månadsfaktura.

Kom ihåg att använda min kod jessica200 för att få 200kr extra i avdrag på din första faktura! Läs mer och testa Anyfin här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.