Så mycket sparade jag på tjänsten – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Så mycket sparade jag på tjänsten

I annonssamarbete med Anyfin

Nu har jag testat tjänsten Anyfin och det var så smidigt! Efter förra inlägget jag skrev var det en läsare som hörde av sig och ville testa men tyckte att det kändes “för bra för att vara sant”. Det är en superbra tjänst som går ut på att du kan sänka dina kostnader på befintliga krediter och avbetalningar. Det är alltså inga konstigheter och inte för bra för att vara sant.

Anyfin är ett företag som tröttnade på att folk får betala för höga räntor. Anyfin sänker kostnaderna på dina krediter och delbetalningar. De ger inte ut nya krediter utan sänker bara de du redan har. För mig som har köpt en del saker på avbetalning var den här tjänsten supersmidig. Med bara några klick gick min faktura igenom och mina kostnader sänktes med 57%. Jag hade två avbetalningar hos två olika företag och nu är de samlade som en avbetalning hos Anyfin. Vill du prova tjänsten? Med min kod ”jessica200” får du 200 kronor extra i avdrag på din första faktura. Läs mer och testa tjänsten här.

Anyfin finns som app så då enkelt kan hålla koll i mobilen.

Jag valde alternativet “hämta faktura” eftesom att jag inte har den i pappersform.

Jag fick svar efter bara någon minut att Anyfin kunde sänka mina räntekostnader med 57%. Läs mer om tjänsten och testa den själv här. Missa inte min kod “jessica200” som ger 200kr i avdrag på din första faktura.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. K

    Minns jag fel att du sa nånstans att du satsar på att publicera 3 inlägg om dagen? Kommer inte orka gå in här mer och se samma rubrik varje gång