Så gjorde Elsa och jag om lekstugan – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Så gjorde Elsa och jag om lekstugan

Jag vill göra mer rörligt. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt den tanken, men det är verkligen så roligt. Nu blev det här en väldigt kort variant. Det var så trångt inne i lekstugan och det gick knappt att få till att filma där inne. Men såhär blev resultatet. Både jag och Elsa och jag är så nöjda med förvandlingen! Vad tycker ni?

Åh, jag älskar verkligen den där lilla lekstugan. Elsa också! Den är verkligen pytteliten men den är alldeles lagom för Elsa. Jag har klickat hem lite mer låtsasmat till lekstugan som hon ska få i julklapp. Det är så roligt att bara sitta och titta på Elsa när hon leker. När hon inte leker tillsammans med någon annan gillar hon att göra röster till alla hennes gubbar och figurer.

Jag har fortfarande hela Elsas rum att fixa iordning. Jag kom en bra bit i somras med en ny säng till henne, men under jullovet ska jag se till att göra klart allting. Jag ska se till att ta ordentliga före- och efterbilder och filma lite så ni får se.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Så ärlig och så mysig blogg du har. Man blir alldeles varm i hjärtat när man ser relationen mellan dig och Elsa ❤️ Härligt att läsa din blogg varje gång, lycka till med vägen mot marathon ☺️