Så blev kontoret efter vår make over – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Så blev kontoret efter vår make over

Det här inlägget är i stolt samarbete med Jotex. Inlägget innehåller Adlinks.*

Nu är kontoret nästan äntligen klart efter allt fix och trix. Vi inledde ett samarbete med Jotex för ganska längesen när vi var nyinflyttade på vårt stora kontor. Sen har det tagit ett tag för mig och Angelica att komma iordning men nu är jag så himla nöjd. Det är verkligen trivsamt att vara här och jag kan längta hit. Jag känner mig lugn när jag kommer in här och det känns personligt och härligt. Det ska upp lite tavlor också och jag vill ha ett till armeringsnät där man kan fästa foton och ljusslinga. Här är iallafall resultatet av vårt samarbete med Jotex.
office_6

Ljuskronan och bordet är det finaste av allt här tycker jag. Bordet är riktigt stort och tungt. En riktig pjäs som får ta sin plats i rummet på ett väldigt bra sätt. Jag älskar att vi äntligen har just ett matbord där vi kan sitta och äta vår lunch istället för att sitta vid skrivbordet att äta. Matbordet heter Storsjö från Jotex och är 100×200 cm.   Gardinerna är också från Jotex och heter Hedda. Jag gillar att vi valde lite mörkare gardiner till det annars väldigt ljusa rummet. Jag är fortfarande sugen på att måla en av väggarna här riktigt mörk.

office_12 kopiaoffice_10Soffa New Port 3-sist, JotexSoffbord Kinna, Jotex. Kuddfodral Sammie 50×50, JotexPläden heter Hedda och kommer även den från Jotex. Glasburken och skålen kommer från Ikea. Armeringsnätet har vi köpt på Byggmax och sprayat det med svart färg.

office_1

Krukan Lagan i mässing kommer från Jotex och jag älskar den. Jag gillar stora växter som får ta plats i ett rum. Jag älskar att vi har fyllt ut rummet så mycket med just gröna växter. Jag vill göra det hemma också, det ger ett hemtrevligt intryck och rummet blir mer livfullt tycker jag. Den vita möbeln kommer från Ikea. Pallen heter Kinna och kommer även den från Jotex och den finns i flera färger. Vi har en exakt likadan hemma i köket. Jag tror att vi ska få in ännu mer rosa här så jag ska nog klicka hem en likadan i rosa. Jag gillar kombon av rosa och grått.

office_7

Ljuslykta Fågelvik kommer från Jotex. De små krukorna och växterna hittade vi på Plantagen.

office_8

Den här snygga krukan till vänster i mässingsfärg från Jotex som heter Gunnebo är tyvärr slutsåld för tillfället, men den finns inne i kopparfärg. Supersnyggt det också!

office_4

Ljuskronan som heter Rosendal, även den från Jotex och är en av mina favoritdetaljer här på kontoret. Jag har klätt in den i eukalyptuskvistar vilket var superlätt. Jag behövde inte ens någon tråd eller ståltråd utan kunde bara linda kvistarna runt. De torkade på ett väldigt fint sätt men jag känner ändå att det snart är dags att klä in den i lite vita blommor.

office_2

Stolarna Varberg finns i 2-pack hos Jotex. Tanken är att vi ska ställa dit ytterligare två stolar och då av en helt annan sort.

office_12

Klädställningen kommer också från Jotex och har namnet Arendal. Vi är ju inga inredningsproffs men jag tycker ändå att vi har fått till det väldigt fint här. Vad tycker ni? Skulle ni kunna tänka er att ha det här som er arbetsplats? Jag älskar vårt kontor! Jag känner mig kreativ här och det är viktigt för mig.

jotex_gardiner

Skrivborden och skrivbordsstolarna kommer från Ikea.

*Adlinks, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.