Provsvar diabetes – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Provsvar diabetes

Jag har precis varit hos barnmorskan och fått provsvar från min glukosbelastning. Jag har INTE graviditetsdiabetes! Sååååå skönt! Alla värden är finfina förutom järnvärdet som är lite lågt. Jag måste börja med mina järntabletter igen. Nu blir det grillmiddag i goda vänners lag för att fira både Valborg och ledighet!

image

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Jessica!!! Knapra inte tabletter dom är kalasdåliga! Järnsaft är 100ggr bättre, förvisso äckligare men bättre. Jag drack Feminera (går att köpa på alla hälsobutiker) och mitt järnvärde ökade från 97 till 112(!) på 3veckor. Men jag skriver det igen, det är äckligt, men det går an om man typ sköljer ner med juice. Vad gör man inte för bebben i magen egentligen och din egna skull så du mår bra under förlossningen och efter!

 2. Sara

  Gud så skönt för dig!!!

  Måste bara fråga, har följt din blogg ett tag och älskar dina sminkningar..det är inte så att gör sminkningar på folk på beställning?

 3. Lena

  Hallå pinglan! Järnvärdet kan du höja och må bra i magen med brännässla! Plocka nu och ät som soppa och köp i hälsokosten nässledroppar❤️ Kram till dig och Elsa

Annons