Prince Fitness – så går det – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Prince Fitness – så går det

Jag och Angelica har sedan snart två veckor tillbaka kört en boot camp, Prince Fitness heter det. Jag hittade det via en vän som tipsade och jag är så glad för det. Visst, det är superjobbig träning och extremt hälsosam kost, men det har redan gett grymma resultat för både kropp och själ. En sån som jag som har hundra saker i huvudet samtidigt behöver verkligen ett sätt att varva ner på och det finns ingenting som slår ett riktigt håll-käften-träningspass. Mitt under passet börjar man gråta för att det är så jobbigt, men efteråt infinner sig en extrem känsla av oövervinnerlighet och jag vet ingenting annat som får mig att känna så. Endorfinkick deluxe!
prince_fitness_1Ni är flera som har frågat exakt hur vi äter, och det är en del av Prince koncept så jag kan tyvärr inte dela med mig av hela kostschemat men det jag kan säga är att vår kost består av ägg, havregrynsgröt, laktosfri lättmjölk, nötter, kyckling, råris, broccoli, sallad och lite frukt – alla dagar i veckan och inget socker, ingen alkohol. Ikväll väntar ett träningspass där vi ska bestiga Hammarbybacken. Det ska bli….spännande!
prince_fitness_2Jag och Angelica har skaffat oss träningshandskar. Och det behövs kan jag säga. Det är en väldigt stor del av träningen som sker på marken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons