Posters finns nu att beställa! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Posters finns nu att beställa!

I annonssamarbete med Decor of Sweden

Drömmar går i uppfyllelse! När jag började måla mina djur kunde jag bara drömma om det som nu är verklighet! Mina första fem djur går nu att beställa som posters i olika storlekar hos Decor of Sweden! Det känns helt overkligt och såklart helt fantastiskt! Jag är så glad och stolt och hoppas att ni gillar mina motiv! De motiven som finns nu i min kollektion är giraff, elefant, snöleopard, dinosaurie och lejon. Min favorit är giraffen!

Att se alla mina posters i full size var helt obeskrivligt! Mina posters är tryckta på ett tjockare papper än vad jag är van vid när det kommer till posters och jag älskar det! Dom känns ordentliga och av riktigt grym kvalité. Ni hittar alla mina motiv HÄR! 

HÄR hittar du min elefant!

Giraffen gjorde sig så bra i den största storleken. Du hittar den HÄR. 

Lite mindre elefant och största lejonet som du hittar HÄR.

Elefanten tillsammans med min snöleopard som finns HÄR. 

Den gulliga dinosaurien hittar du HÄR. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Hejja dig Jessica, vilket mål du har nått! Grymt jobbat!

  Men snälla någon, varför lever vi i en tid då alla “måste få skriva vad de tycker”. Har du inget vänligt att säga/skriva så tänk det tyst i ditt huvud, scrolla vidare och gå vidare med ditt liv. Önskar att dessa människor kunde få sig ett uns med självinsikt och våga fundera på varför man själv mår bra av att trycka ner andra.

 2. Josefin

  I motsats till de som kommenterat innan så älskar jag dem! Ska helt klart beställa hem till barnrummet vi håller på att färdigställa nu :D.

  Det här är första gången jag kommenterar så jag tänkte passa på att säga att jag tycker du är fantastisk i allt du gör och jag ser verkligen upp till dig!

  1. jessicalagergren
   jessicalagergren

   Haha tack! Men sen gillar du ju ingenting som jag skriver eller gör. 😂❤️ hoppas du får en fin helg!

  2. T

   Vilken tur att det inte är köptvång då Jenny. Jag har en röd panda som Jessica målat och den är så fin i vår 2-årings barnrum!