Jessica Lagergrens

Popcorngräs – en seg saga!

Jag och tjejerna planterade majskorn för ett tag sen. På kära internet stod det att det skulle ”bli en djungel” på bara någon vecka eller två. Jag hade inget att täcka över planteringen med så jag misstänkte att fåglar eller möss tuggat i sig dom små majskornen. Nu vet jag dock att så inte var fallet! Jag tror helt enkelt jag la på för mycket jord ovanpå dom små kornen. Dom har fått kämpa sig upp och nu växer dom (nästan så det knakar!)

Det ska bli spännande och se hur det ser ut om ytterligare några veckor! Mina dahlior som fick hoppa ut i zinkbaljan har verkligen tagit fart och trivs så bra. Även om det är tråkigt att jag inte har någon trädgård längre så är det skönt att ha tre dahlior att fokusera på och få att överleva än 33 stycken som jag hade en sommar. Eller var det 60…

Popcorngräs på uppväxt! En liten kruka direkt utanför dörren.

En högre kruka som får flytta runt lite.

Jättemånga popcornplantor i en enorm zinkbalja.

Två dahlior som ser ut att trivas i zinkbaljan.

Såhär ser min framsida ut på huset. Egentligen vill jag nog ha bord och stolar här sen för det är på framsidan det är kvällssol.

En liten passionsblomma. Mamma sa att den skulle dö om jag hade den ute och att jag skulle ta in den varje natt. En natt fick den komma in, sen har jag helt glömt av det. Den ser ut att överleva iaf!

Signe min Signe. Hon verkar trivas väldigt bra här. Hon får gå ut och in som hon vill. Det finns massor av katter i området. Än har hon inte slagits! Tänk att jag har haft henne vid min sida i 11 år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.