Polis, brandman eller gropgrävare? – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Polis, brandman eller gropgrävare?

Ibland (eller rätt ofta) funderar jag på om jag skulle vilja jobba med något helt annat. Förutom att driva mina sociala kanaler och Tvillingpodden så frilansar jag som journalist, som jag är utbildad till. Ett av dom absolut roligaste jobben jag har haft var att jobba med TV-produktion. Den roligaste produktionen var utan tvekan Körslaget. Jag kan sakna den perioden i livet, samtidigt som det bara var projektanställningar på några veckor hela tiden. Det var jobbigt att inte veta vad jag skulle göra sju veckor senare, men det löste sig alltid.

Det hade varit roligt att testa på massor av olika yrken. Hur ska man kunna veta vad man vill göra om man inte har testat? Jag tycker tex att polis verkar vara väldigt spännande. Men tänk om man inte alls tycker att det är det när man väl är färdig med utbildningen? Jag gjorde en rolig reportage-serie för tidningen FRIDA back in the days och testade olika yrken. Det var superkul, men det hade varit kul att testa ännu mer “på riktigt”. Jag och Angelica hade ju en idé om en Youtube-serie där vi testar olika yrken men den idéen ligger just nu på is. Ibland känner jag att det hade varit befriande att gräva en grop. Att jobba så att man blir fysiskt helt slut.

Jag som brandman!

Superkul reportage där jag fick hänga på en brandstation några timmar.

Polis jessica

Jag käkade munkar med Martin Melin och åkte polisbil.

Från min tid med Körslaget!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Har du sett ”Du Clarar mer än du tror” på SVT Play med Clara Henry? Det skriker Jessica! Att pusha sin kropp till det, till synes, omöjliga, som att bestiga berg, simma till Öland, springa ett maraton och liknande. Jättespännande program!