Plåtning av Elsas lekstuga – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Plåtning av Elsas lekstuga

Idag har vi haft besök av den grymma fotografen Emily Dahl. Hon har plåtat mig, Elsa och Elsas lekstuga till ett reportage. Supergullig tjej som Elsa blev väldigt förtjust i. När Emily gick sa Elsa “Mamma, vad fin hon är”. Hur gulligt? Det är alltid lika kul att se Elsa träffa nya människor. Hon är väldigt oblyg och nyfiken och går gärna fram och säger hej. Jag minns inte att jag var så som barn. Jag har svaga minnen av att jag ofta gömde mig bakom mammas ben när vi gick på kalas och sånt.
Elsas lekstuga fick lite extra färg på sig i helgen. Det blev så fint! Jag passade även på att plantera ett gäng blommor och ställa på hennes lilla uteplats.
Ikväll väntas det AW i stan för mig. Vi är ett stort gäng tjejer som ska ses på Stockholms nya takterass, SUS. Jag ser fram emot det så mycket! Vi lär inte vara ensamma för vädret är helt magiskt idag. Solen skiner och snart ska jag blåsa upp Elsas lilla pool så att hon får bada. Hoppas sommaren är här för att stanna nu! Jag känner dock att jag inte riktigt var beredd på den här värmen men är glad ändå. Är ni fler som känner som jag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej!
    Kul att bloggen är igång igen. Dock saknar jag en sak som fanns på Loppi, tid när inlägget publicerats – inte bara datum.