Pinnen i hålet – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Pinnen i hålet

Angelica skickade rapporter igår om att hon skrattade när hon klippte veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN. För er som gillar att lyssna/läsa på ljudböcker så har ni nu chansen att prova vår spomsor för veckans asvnitt, Nextory. Uppge koden TVILLINGPODDEN inne på Nextory.se/kampanj för att få 30 dagars fri lyssning och läsning (gäller nya användare).

Veckans avsnitt handlar delvis om min graviditet, därav namnet på både avsnittet och rubriken till det här inlägget. Jag och Angelica pratar om hur Elsas syskon blev till, eller egentligen är det Angelica som spånar fritt. Sen pratar vi om att Angelica är inne i en depression. Du hittar avsnittet inne hos acast och där poddar finns.

I hela 205 veckor har vi hållit igång. Är stolt över att vi fortfarande kör på. Det känns så tråkigt att det inte blir något event med Tvillingpodden den 15 november. Hoppas kunna uppdatera er med ett nytt datum inom kort.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Har lyssnat på alla avsnitt sedan start och älskar det! Har inte fastnat för någon annan podd och längtar till måndagar. Ni är så naturliga mot varandra och härliga – aldrig att det känns styltigt och stelt som andra poddar. Ert samtal bara flyter och är fyllt med humör och känsla. Ni är bäst!