Personliga julklappar till familjen – tips! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Personliga julklappar till familjen – tips!

I annonssamarbete med Önskefoto

35 dagar kvar till julafton! Dags att fundera ut lite julklappar! Jag tycker om att ge personliga julklappar som betyder något för den som får dom. I år har jag beställt fotokalendrar som jag har designat själv till mamma, pappa och Elsas farmor. Det känns personligt och kul och dom blev så fina! Just nu får du hela 50% rabatt på alla fotokalendrar med koden JESSICA2019. Koden gäller fram till midnatt den 10 december 2019. Passa på att beställa årets bästa personliga julklapp till nära och kära du också! Klicka HÄR för att komma till Önskefoto.

Förutom fina fotokalendrar finns det bland annat fotoböcker, väggdekorationer, framkallning och förstoringar hos Önskefoto. Det ska bli så mysigt att fira jul i det nya huset med hela familjen. Äntligen kommer vi ha så pass stort att man slipper trängas. Jag hoppas och tror att alla som får varsin fotokalender blir nöjda! En kommer jag att behålla och sätta upp i nya köket. 

Elsa är väldigt nöjd över julklapparna som kommer att vara från henne och Bonnie.

Så kul att kunna ge bort något personligt – och användbart!

Mina bästa! Tänk att vi fick två döttrar.

Såhär ser framsidan av kalendern ut. Det är enkelt och smidigt att själva designa sin fotokalender eller välja en färdig design. Klicka här för att skapa din fotokalender!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.