Perfekt när det regnar på båten – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Perfekt när det regnar på båten

I annonssamarbete med SF Kids

För oss finns det inget som heter dåligt väder när vi åker ut med båten. Vi älskar att vara ute med båten i alla väder, men visst är det lite extra härligt när det är sol. När vi var ute senast var det sol hela enda dagen och regn exakt hela andra dagen. Då passade vi på att vila och ta det lugnt och bara mysa inne i båten. Det är så härligt att höra regnet smattra mot båten tycker jag och det väcker många härliga barndomsminnen för mig.

Elsa älskar att titta på film och serier och just nu är det Karsten & Petra på SF Kids som gäller. SF Kids är barnens alldeles egna playtjänst! Just nu får du använda SF Kids 2 månader fritt med koden Lagergren19. (Gäller för nya kunder tom 31 augusti 2019.) Klicka här för att komma till erbjudandet!

Hos SF Kids hittar du allt från gamla klassiker till nyare figurer i ljudböcker, filmer och serier. Det bästa är att man kan ladda ner allt hemma och sen använda offline-läget när man är i bilen eller ute med båten och inte har något internet. Supersmart! Det är så frustrerande när appar inte fungerar bara för att man inte har internet tycker jag.

Välj mellan klassiker som Karlsson på taket eller nyare figurer som Babblarna. Jag älskar att kunna visa Elsa mina gamla favoritfilmer.  

Så mysigt att vara i båten och bara ta det lugnt.

 

Ett annat bra tillfälle att ta fram paddan till Elsa är när vi ska lägga till med båten och både jag och Ibbe behöver hjälpas åt. Då är paddan och SF Kids en riktig räddare. 

Jag tycker så mycket om skärgården och vårt båtliv! Jag är så tacksam över att kunna ge Elsa en likadan uppväxt som jag hade.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Jag har provat appen två gånger och den erbjuder bra program men tyvärr är appen inte så användarvänlig, den hänger sig och fungerar ganska dåligt för det mesta, bara en sån sak som att det man laddar ner ändå drar internet om man har det påslaget i mobilen är så dåligt! Så tyvärr är det ingen app jag använder eller skulle betala för. Synd som sagt för det är många bra program jag skulle vilja visa min dotter, t.ex. allt med Astrid Lindgren.