Pappalivet gästar Tvillingpodden – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Pappalivet gästar Tvillingpodden

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Den här veckan gästas vi av fyrabarnspappa Emil som driver bloggen pappalivet.com. Vi pratar med honom om hur man får ihop vardagslivet med fyra barn men vi pratar också en hel del om förlossningen med tvillingarna Olivia och Celise som snart fyller 10 månader. Ni hittar avsnittet och alla andra avsnitt på Tvillingpodden.se och i appen podcaster. Jag tycker att det var roligt att gästas av en pappa och höra den sidan av en förlossningsberättelse. Hoppas att ni håller med!

Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt av Tvillingpodden är i samarbete med Eucerin. Just nu kan ni tävla om fem kit från Eucerin till ett värde av 358 kr. Allt du behöver göra är att följa @eucerinsverige på instagram och sedan svara på frågan: ”Hur många produkter ingår i serien AtoControl?”, du hittar rätt svar på Eucerin.se, skicka ditt svar till angelica@herrochfrulagergren.se senast den 19/12-2016, skriv ”Eucerin” i ämnesraden. Lycka till!
pappalivet_lagergrenEfter inspelningen åt vi lunch på Nosh and Chow där Emils bror jobbar och Angelica tvångskramade den lille stackaren, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.