Packar ner “det sista” – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Packar ner “det sista”

Herregud. Vad mycket “det sista” är att packa ner. Det har tagit hela dagen och vi är långt ifrån klara. Vi har fått ge upp tanken på att låta flyttfirman ta med allt från garaget, det har inte hunnits med. Som tur är ska vi inte vara ute ur huset förrän första veckan i december så det får bli några vändor i bilen bort till huset. Jag trodde vi skulle vara mer klara och flytta lite grejer till nya huset själva idag men icke. Jag har varit där en sväng bara och visat Angelica hur det ser ut.

Det är helt klart blandade känslor med den här flytten. Som jag skrivit tidigare, vi flyttar från ett hem men till ett hus. Jag hoppas vi kan få det att kännas som hemma snabbt! Det blir säkert bra när vi får in alla saker. Just nu är jag bara så himla trött och matt. Ska icke klaga, jag är superglad, men trött. Jättetrött. Att flytta är inte min grej som jag trodde, haha.

Elsa är en trooper!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Så kuö för ett att äntligen få tillträde till erat hus! 🙂
  Jag har flyttat 8 gånger i vuxen ålder. När jag träffade min sambo och vi köpte vårat gemensamma hus så var de andra gången han flytta de i vuxen ålder. Det är helt galet hur olika man kan reagera på en flytt. Vi båda älskar vårat hus. Men vid flytten så vart min sambo deprimerad. Han vart osäker på allt, klarade inte av att sova, hade ångest mm. Jag som är de instabila i vårat förhållande var bara överlycklig och taggad. Slutade med att vi gick till en kurator så sambon kunde få hjälp. Min sambo var så rädd att han inte skulle trivas och att de inte skulle kännas som ett hem. Men då så kuratorn. Att flytta är den största psykiska påfrestningen man utsätts för i ett “vardagligt liv” de tar tid och bästa är att bara låta känslorna flöda och säga precis hur de känns. Och vilken lättnad de var. Och efter 1,5 år i huset så stortrivs vi!! Men de tog sin tid, ville bara dela med mig för hade aldrig hört talas om detta innan.

 2. Therese

  Spännande med nytt hus! Kommer säkerligen bli jättebra, när ni landat och kommit i ordning och stressen av en flytt inte hänger över er.

  MEN, det är asjobbigt att flytta, speciellt när man ska få ihop allting med småbarn. Vi flyttar också snart och hade gärna haft ALLT packat vid det här laget för att slippa känna mig stressad, men nä, det funkar inte så när man har barn som fortfarande måste kunna sysselsättas osv på dagarna efter förskola.

 3. Inne hos Ina

  Haha, vi flyttade till hus för fyra år sedan nu i december, och har sagt att vi inte ska flytta igen förrän det är dags för ålderdomshem 🙂 Hatar att flytta, med andra ord.

 4. Jessica

  Grattis till flytten!
  Jag trodde det skulle vara jättejobbigt att lämna vårt gamla hus när vi flyttade förra året. Jag är väldigt känslosam och älskade vårt gamla hus. När dagen kommer för flytten kändes det inte alls så mycket som jag trodde. Eftersom allt var nerpackat och så så var känslan inte längre att jag flyttade från ett hem för det var ju bara ett tomt skal. Det nya huset kändes direkt helt rätt. Så känslan blev tvärtom, vi flyttade från ett hus till ett hem. Och vi älskar det nya huset!!