Olle & jag har badat! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Olle & jag har badat!

Här kommer lite fler bilder från vår vistelse i Falkenberg. Mobilen fick ligga åt sidan ganska mycket under det här dygnet vilket har varit skönt. Vi gjorde en superhärlig två timmar lång ritual med olika bastubad, hamam och lerinpackningar. Jag kände mig som en ny människa när jag kom ut från spa-avdelningen igår.

Imorse efter frukosten gled vi ner till poolen och hann bada en stund innan det var dags att åka hem. Det känns i höfterna att har suttit på ett tåg större delen av dagen. Jag ska alldeles strax krypa ner i sängen bredvid en sovande Elsa. Även om jag bara varit borta ett dygn har jag saknat henne så mycket. Jag längtar så mycket efter att få vara ledig med henne och lillebror/lillasyster hela sommaren. Det kommer bli så mysigt!

Så härlig morgon i poolen!

Olle och jag flöt runt.

Jag älskar verkligen att bada! Bikinin kommer från Ellos, men är gammal.

Hit vill jag åka tillbaka snart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Eftersom du gillar att bada vill jag passa på att tipsa om vattengympa för gravida. Gick på det och det var helt underbart. Hette Magplasket som finns på västkusten (finns säkert andra former) och där kombinerades träningen med avslappning och förlossningsförberedelse. En fin stund tillsammans med sitt kommande barn och jag var helt lycklig efter varje pass oavsett hur dagen varit tidigare.

Annons