Jessica Lagergrens

Nu kan festen äntligen börja!

I stolt samarbete med Polarn O. Pyret 

polarn_8Jag är väldigt glad över mitt samarbete med Polarn O. Pyret. Det finns så mycket fint i deras senaste kollektion! Alla kläderna är finkläder utan att för den sakens skull vara obekväma eller svåra att röra sig i och funkar lika bra till vardag som till fest. Ni kanske har märkt att Polarns kläder har genomgått en förändring på senare tid? Nu har de högre modefokus men fortfarande med samma grymma kvalité, hållbarhet och bekvämlighet. Jag har gillat Polarn innan tack vare just kvalitén men de gamla utseendet har inte riktigt varit min stil. Nu är det verkligen mer min typ av kläder! Jag älskar ju pasteller och gulddetaljer.
polarn_10Jag har bjudit in till glöggmingel här hemma och barnen fick vara i fokus. Elsa var superpeppad på fest och hjälpte mig att pynta hela vardagsrummet i en härlig julkänsla. Jag älskar vitt och guld! Det bästa av allt är att jag inte behöver ta ner julstjärnan igen. Snart är det julmånad. Längtar ni också? Jag vet inte om det är för att Elsa har blivit större och förstår mer som jag ser fram emot den här julen extra mycket.
polarn_9Elsa hjälpte till att fixa allt innan. Hennes långärmade tröja med prickar är en stickad och mysig variant. Kjolen är i tyll med fina guldränder i resåren. En klar favorit hos Elsa som gärna kallar alla kjolar för ”Anna-kjol”. Hon tänker på Anna i Frost och älskar att dansa i just kjolar.
polarn_6Den här hoodien som Elsa har på sig här är så mjuk och gosig. ”Som en kattunge” sa Elsa om den. Jag gillar att kläderna inte begränsar Elsa i sin lek. Jag tycker att det är väldigt roligt med barnkläder och speciellt när det är kalasdags. Jag tycker dock att det viktigaste är att Elsa känner sig bekväm och fin i det hon har på sig.
polarn_7Alices klänning har små fjärilar på sig. Jag tycker att det är kul att det är en hel del detaljer på kläderna i den här kollektionen. Hur gullig är inte den lilla volangärmen?
polarn_4Alla kidsen fick spritsa pepparkakor. Jag hade gjort varsin pepparkaka till dem i förväg med deras namn på. Jag älskar verkligen julen och allt pyssel som hör till. Även om det är kul att baka pepparkakor så är det ganska skönt att köpa färdiga och spritsa dom tycker jag. Dessutom tycker jag i ärlighetens namn att färdiga pepparkakor är snäppet godare än de man bakar.
polarn_1Kattstrumpbyxor! Som sagt, detaljerna är verkligen så fina!
polarn_2Frans tröja hittar du här.
polarn_5Fina cupcakespynt! Jag väljer nästan alltid att köpa färdiga muffins och spritsa med frosting.
polarn_0Elsa var mer än nöjd med sitt kalas!

I stolt samarbete med Polarn O. Pyret 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Är så besviken på POP, De kläderna de nu släppt hittar man jupå de andra kedjorna.
  Har köpt POP för att de inte kört ”rosa/ blått” och gjort kläder som barn kan vara barn i.

 2. Emma

  Jag är grymt besviken på pop utveckling. Jag kommer inte fortsätta handla där. Tycker barnens kläder nästan ser ut som vuxnas och barn behöver kläder att leka i. Inte fina festkläder

 3. Johanna

  Jag var inne på Polarn och Pyret idag och blev positivt överraskad. Innan har jag nästan aldrig hittat nått där pga skrikiga färger och mönster jag inte gillat. Nu vill jag köpa hur mycket som helst! Och ångrade mig så att jag redan köpt barnens vinterjackor från annat märke. Stor tumme upp från mig. Visst att det är mer könsuppdelat nu, men min uppfattning är ändå att majoriteten av kunder köper könstypiska kläder till sina barn. Dessutom var utbudet av unisex forfarande väldigt stort.

 4. Cecilia

  Visst är det fina kläder, men tyvärr hittar man ju exakt likadant på kappahl och lindex. Tycker även kvalitén är försämrad. Tvättade ett pop-plagg och den blå färgen blev helt dassig…tyvärr inga kläder som passar min tös just nu, hon älskar att klättra och vill inte ha klänning/kjol. Tycker även det är trist att de går från ganska könsneutrala kläder till motsatsen. Jag gillade inte heller deras färgskala helt innan heller, men den var helt klart bättre då…Men, tur att smaken är som baken 🙂 Tycker Elsa ser mycket nöjd ut och det är huvudsaken!

 5. Anna

  Att Pop har gått från färgglada kläder för barn till rosa och blått för flickor och pojkar är det sämsta som har hänt barnklädesutbudet på länge.

  Som exempel årets vinterjacka finns i rosa och blått. Av någon obegriplig anledning är den rosa smalare i modellen. Varför behöver tvååriga flickor (får man anta att de avser) en ”högre modegrad” när de ska ut och leka i snön? Och varför är ”en högre modegrad” tightare kläder på småflickor? Bedrövligt.

  1. Emmelie

   Fast jag som har väldigt små och nätta flickor tycker det är toppen stt dom (äntligen) smalnat av jackorna så dom slipper leka som michelingubbar .

  2. Elin

   Håller med. Har slutat att handla på polarn pga det. Gillar att Åhlens delat in kläder efter storlek istället för kön. Jag som har smala killar handlade ofta jeans på ”tjejavdelningen”. Nu kan jag äntligen bara köpa jeans. Heja Åhlens! 💪