När man tar tag i det jobbiga – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

När man tar tag i det jobbiga

Nu är det gjort! Jag har haft möte med körskolan och vi har lagt upp en plan. Jag berättade om mina ångestfyllda känslor inför just körlektioner och jag har en inbokad testlektion om några veckor för att se var jag ligger. Planen är att köra på så mycket som möjligt i maj så att det slipper bli stressigt mot slutet. Jag jobbar på LOPPI april ut, sen är fullt fokus på körkortet innan lillasyster kommer. Jag är peppad och att köra risktvåan var inga problem trots graviditet, så skönt! Så den är inbokad och ska köras under påskveckan. Den biten ser jag bara fram emot, jag minns det som så roligt sist jag gjorde den.

Jag kommer att ha två privata handledare. Ibbe är den ena och min kompis Miriam har erbjudit sig att vara min andra. Det känns helt fantastiskt att ha två personer som kommer att hjälpa mig att nå mitt mål. Plus körskolan då såklart. Min körskolelärare var superhärlig så jag känner mig helt trygg. Min målbild är att jag sitter ensam i bilen och kör – exakt var jag vill. Det kommer bli jordens frihet för mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hejja dig! Jag är trafiklärare men jobbar inte i branchen just nu. När jag läser dina planer och målbild kan jag verkligen sakna elever som dig (som jag tror att du kommer vara) Har haft elever som kämpat så hårt och lyckan när körkortet är klart är oslagbart även för trafikläraren. Och oj vad man saknar dessa elever efteråt! Kämpa på och försök lära på djupet även fast du har en tidsram. Kör hårt!

 2. Madelene

  Tips till teorin. Jag läste boken en gång, sedan gjorde jag alla delproven tills jag klarade dem och veckan innan teoriprovet körde jag testprov på testprov på testprov tills jag klarade flera i rad. I början gick jag tillbaka i boken och läste på om de avsnitt/delar jag hade fel på. Men sen när jag kom till teoriprovet så satte jag det på första försöket och var dessutom supersnabb! Var några år sedan men då var frågorna i testproven väldigt lika dem som dök upp på teorin. 🙂

 3. Emma

  Jag är i samma situation, tar äntligen tag i mitt körkort! har teoriprov om exakt 1,5 timme. Visst är det skönt när man väl bestämt sig? Stort lycka till.

    1. Ellenor

     Kommer du skriva teorin via körskolan? Jag skulle råda dig till att plugga och skriva privat. På körskolan vill dom oftast att man ska klara deras tester massa gånger innan dom släpper iväg en. Jag skrev teorin privat och körde med skolan dock var detta en massa år sen. Kommer du ta för manuell eller bara automatkörkort?
     Stort lycka till, detta kommer du klara galant!!!

 4. Jane

  BRA jobbat!! 👌🏻 Du ska känna dig otroligt stolt över att dubtagitvtag i detta. Du kommer fixa det galant! Fick mitt kort på posten idag och den känslan var magisk. Och idag körde jag och barnen och hälsade på deras mormor för första gången ensamma, en otroligt härlig känsla. Som jag njuter av mitt körkort och att jag äntligen tog tag i det nu innan tvillingarna kommer i juli. STORT lycka till!! Heja dig!!

 5. Marie

  Ja asså körkort kan man ju inte leva utan 🙈 Tog det en vecka efter jag fyllde 18! Du gör det bra som tar det nu, skulle jag aldrig klara nu, haha. Klart i Stockholm klarar man sig utan bil… inte i Norrland 😄

 6. Ellenore

  Jag måste också ta tag i det där, det gnager så i mig och snart har jag också två barn. Någon trafikskola här i Åkersberga du kan rekommendera? Kram!

 7. StrongMama

  Det kommer att gå jättebra ska du se, du kommer att klara det här bra. Jag är också på med körkortet, fast teorisidan först. Jag kan köra lite men teori är svårare för mig, för jag är för lat för att läsa, för stressad för att komma ihåg och hittar knappt tiden. 🙂
  Vad menar du med att du bara jobbar hos Loppi till april. Byter du bloggportal sen eller hur menar du?

Annons