När man egentligen vet men inte vill tro det – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

När man egentligen vet men inte vill tro det

Jag känner mig väldigt icke-gravid. Hur man nu känner sig sig då, men ja, ni fattar. Ibland har man ju en känsla för det där. Idag är det beräknat att jag ska få min mens. Den har inte kommit än. Jag tog ju graviditetstest för någon dag sen som visade negativt. Som sagt har jag räknat med att det kan ta tid och det hade ju varit helt otroligt om det hade gått på första försöket, men man hoppas ju ändå någonstans att det ska lyckas tidigt.

Idag har vi varit ute med båten tillsammans med min faster, hennes sambo och vårt kusinbarn. Så mysig eftermiddag! Jag älskar att vi har båt, och jag älskar att Ibbe har fixat så mycket med den. Alla kidsen älskar också båten, speciellt fart och höga vågor. Imorgon väntar en förmiddag i stallet. Elsa ska få vara där med min kusin utan oss en stund och så ska jag och Ibbe åka och handla täcken och kuddar till båten. Det börjar dra ihop sig till semester!

Havet! Bästa som finns. 

Det finns inget ställe som vi tjafsar så lite på som på just båten. Vi har båda funderat på varför det kan vara så och vi har kommit fram till att vi kommunicerar väldigt mycket med varandra på båten. Dels behöver vi kommunicera mycket kring själva båten när man kör/lägger till, men vi pratar också mycket mer överlag. Det finns inte så mycket annat runt omkring när vi är där. Ingen tvätt, inget städ, ingen handling. Bara lugn och ro och mys.

Elsa hade längtat efter sina kusiner hela förmiddagen.

Mini-Elsa för exakt tre år sen på en av hennes första båtsemestrar. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Nu har ju inte alla möjlighet till det såklart, men om man märker som ni att kommunikationen/relationen är så mycket bättre när det inte blir tjafs kring handling, städning etc…. att man ju kan ta hjälp om man har möjlighet.. vi har städning hemma, så nu för tiden bråkar vi liksom inte om det. Förut kunde jag vara jättefrustrerad över att vi såg på städningen olika… och så handlar vi all mat online med mathem. har färdiga listor etc och så kommer allt hem. så slipper man det tjafset också 🙂

 2. Malin

  Åh jag känner med dig. Vi ”tjuvstartade” förra månaden men jag tror att vi började lite försent ändå. Tog ändå två gravtest för att hoppas på plus..
  Håller tummarna för oss denna månaden✊🏻

 3. Erika

  Det där känner jag så väl igen man vet att man inte är det men hoppas så ändå. Vi håller också på för fullt med bebisfabrik här hemma vi är inne på 3:e månaden.. vårt första barn tog det 7 månader innan de gick.