När man blir proffsfotograferad – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

När man blir proffsfotograferad

Har ni sett att jag har en ny header? Jag blev fotograferad för ungefär två veckor sen av bästa Stella Cocozza. Vi var på ett hustak i Stockholm och ljuset var magiskt! Visst är hon duktig? Jag är så nöjd med bilderna som vi tog! När jag var gravid med Elsa blev det aldrig någon gravidfotografering men det är jag sugen på nu. Nu var det här ingen gravidfotografering, men det är väldigt kul att bli fota av ett proffs. Det är några fotografer som hört av sig som gärna vill fota mig vilket jag är så tacksam över. Det ska bli roligt och ett fint minne från den här graviditeten.

Idag är jag och Elsa hemma och jag tror att hon blir hemma resten av veckan för att vila upp sig. Hon mår så mycket bättre nu men är långt ifrån helt återställd. Dessutom går det magsjuka på förskolan och det skulle vara helt fruktansvärt om hon råkade ut för det efter en såhär tuff vecka med att vara nyopererad. Hon får helt enkelt gå tillbaka till förskolan på måndag igen, det blir bäst.

Idag står projekt Elsas rum på listan över saker att göra. Ni vet när jag visade Elsas rum när vi hade fixat iordning där inne för ett tag sen? Minns ni hur fint det var? Den största anledningen till det är att ALLA leksaker var utanför hennes rum. Nu är de tillbaka i rummet och med noll ordning. Vi har ingen bra förvaringsmöbel till alla leksaker utan allt ligger i korgar och trälådor. Det ser så rörigt ut så jag behöver komma på en lösning på det.

Det här är min nya headerbild. Foto av bästa Stella Cocozza.

Sen en annan bild som jag ska ha som profilbild. Jag får dock inte till det med inställningarna för den, men ska be om hjälp. Toppen kommer från Lindex.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jessicalagergren
   jessicalagergren

   Tack! Det är ett lypsyl från Labello som är lite rosa (dock är Nivea pearl shine bättre). Sen har jag ett läppstift från Maybelline som heter 710, Sultry sand. 🙂 Kram J

 1. Johanna

  Jättefina verkligen. Tycker dock att du ska behålla den bilden du har nu. Lite mycket byggnadsställning på den andra, även om du var fin på den.